Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Nieuwbouwproject t Ambtshof Diepenveen

t Ambtshof is een nieuwbouwlocatie aan de rand van het dorpje Diepenveen. U woont midden in het groen, vlakbij het oude centrum. In de buurt zijn allerlei voorzieningen. Zo vindt u er de slager, bakker en supermarkt om de hoek. Ook zijn er in de omgeving scholen, een huisarts, een tandartspraktijk, sportfaciliteiten, een bibliotheek, cafés en een dorpshuis gevestigd.

Nieuwbouwwijk vlakbij Deventer en Zwolle

Diepenveen ligt in een natuurrijke omgeving. Hier kunt u mooie fietstochten maken of uitwaaien bij de schitterende Uiterwaarden langs de IJssel. Omdat Diepenveen zeer centraal ligt, ben je bovendien zo in de stad:

Op 5 kilometer bevindt zich de sfeervolle binnenstad van Deventer.
Via de N337 is het een halfuurtje rijden naar Zwolle.
Binnen een paar minuten bent u op de A1 of A50.
Met buslijn 161 kunt u zowel naar Deventer als Zwolle.

Aan t Ambtshof zijn 9 ruime kavels gerealiseerd om een woning te bouwen. Op dit moment zijn er nog slechts 2 kavels beschikbaar.
Kavel 2: perceeloppervlakte circa 450 m2 / kavel en woning vanaf € 414.500 v.o.n.
Kavel 6: perceeloppervlakte circa 395 m2 / kavel en woning vanaf € 400.500 v.o.n.

Voor de kavels in t Ambtshof heeft onze dochteronderneming Brummelhuis een aantal woningtypes ontworpen. Het woningtype dat u het meest aanspreekt, kunt u geheel naar wens indelen. Van de vormgeving tot de vergunningsaanvraag en realisatie, u wordt gedurende het volledige traject begeleid.

Voor uitgebreide informatie kijk op de website van t Ambtshof (Google).

Prijzen vanaf € 400.500,- v.o.n.