Pollaan 0ong

ZUTPHEN

Het project

Op deze in het oog springende zichtlocatie aan de Pollaan te Zutphen, worden 24 ruimteboxen gerealiseerd.

Ruimteboxen

De ruimteboxen zijn zowel te koop als ook te huur!

Naast de nieuwe Matz-carwash zullen de ruimteboxen worden gerealiseerd op een af te sluiten terrein, en o.a. voorzien van cameratoezicht.
Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld opslag voor een ondernemer uit de binnenstad, een particulier met caravan, boot, oldtimer of de zzp-er zoals een schilder, timmerman of stucadoor!
Check de site ruimtebox.nl en bel ons voor meer informatie.

U kunt kiezen uit 2 typen

Type G:
Afmetingen (lxbxh): 6,00 m x 2,98 m x 2,50 m, vrije hoogte 2,10 m.
Koopsom € 18.750,-- vrij op naam te vermeerderen met BTW
Huurprijs: € 140,-- per maand te vermeerderen met BTW

Type R:
Afmetingen (lxbxh) : 7,00 m x 2,98 m x 2,98 m, vrije hoogte 2,58 m.
Koopsom € 24.000,-- vrij op naam te vermeerderen met BTW
Huurprijs: € 180,-- per maand te vermeerderen met BTW

- Koper koopt een appartementsrecht, dat wil zeggen: een aandeel in de eigendom van het complex en de bijbehorende grond met het exclusieve gebruiksrecht van een bepaald afzonderlijk gedeelte (het privé-gedeelte), de box.
- Iedere eigenaar van een appartementsrecht is van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) van het complex.
- Maandelijkse bijdrage aan de VvE wordt door eigenaren zelf nader bepaald; bij eerdere referentieprojecten gold een bijdrage van ca. € 125,- per jaar. Dit is ook afhankelijk van de afmeting van de box.

Ligging/bereikbaar

De locatie bevindt zich aan de Pollaan, gelegen op bedrijvenpark ‘Marswegkwartier’ nabij het centrum. Het is een perfecte zichtlocatie.

Betrokken partijen

Bronsvoord Makelaars werkt in collegiale samenwerking met Hemeltjen Makelaardij, in opdracht van opdrachtgever BronsVast.


Informatie

Voor meer informatie m.b.t. de beschikbaarheid van de ruimteboxen, prijzen, opleverniveau, enz. neem contact met ons op!