Rosendaalselaan 33

ROZENDAAL

Ruime vrijstaande villa nabij de dorpskern gelegen met veel rust en privacy. De villa kenmerk zich o.a. door een riant woonoppervlak, een heerlijk ruim perceel en de meanderende Rozendaalse Beek in de achtertuin. Daarnaast bestaat de omgeving uit veel groen, weilanden en speelgelegenheden voor kinderen.

De woning heeft verder de beschikking over een dubbele garage, een verwarmd buitenzwembad (6mx12m), 7 (slaap)kamers, 3 badkamers, een woonkeuken, een verblijfsruimte boven de garage (bijvoorbeeld geschikt voor een au-pair) en een multifunctioneel souterrain. Mocht u de woning nog willen uitbouwen, dan is dat volgens het bestemmingsplan toegestaan.

Begane grond
Deze is toegankelijk via de ruime hal, waar zich de wc en de garderoberuimte bevindt. Vanuit de hal zijn zowel de living als de woonkeuken bereikbaar.

De living kenmerkt zich door veel lichtinval, een gezellige haardpartij, een parketvloer en openslaande deuren naar het terras aan de voorzijde.

De woonkeuken is ruim opgezet, voorzien van diverse inbouwapparatuur en een granieten aanrechtblad. Vanuit de keuken is de grote bijkeuken bereikbaar. Daar is de wasmachine geïnstalleerd en kunt u doorlopen naar de grote kelder met het souterrain, naar de werkkamer en naar de dubbele garage.

Eerste verdieping
Overloop met een tweede toilet alsmede drie slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer de beschikking heeft over een eigen, grote badkamer welke is voorzien van een ligbad, een bidet, een wastafelmeubel met 2 wastafels en een separate douche.

Tweede verdieping
Deze grote zolderverdieping heeft op dit moment twee slaapkamers en een riante berging. Op deze verdieping zou met gemak een aantal extra kamers gecreëerd kunnen worden indien gewenst. Een tweede badkamer is op deze verdieping reeds aanwezig.

Souterrain
De toegang naar deze verdieping loopt via de bijkeuken. U betreedt vanaf de trap allereerst de kelderberging en daarna het verdiepte souterrain. Deze is voor verschillende doeleinden te gebruiken, zoals kantoor aan huis, praktijk- of hobbyruimte.

Garage
De garage heeft 2 toegangsdeuren, zodat u in ieder geval 2 auto’s kunt stallen. Er is een trap aanwezig naar de verdieping, alwaar zich een verblijfsruimte bevindt met een compacte badkamer en een slaapkamer. Zeer geschikt voor logés of een au pair.

Buitenruimte
De parkachtige tuin, die rondom het huis is gelegen, geeft een bijzonder ruimtelijk en rustgevend gevoel. De kabbelende Rozendaalse beek is uniek om te aanschouwen in de achtertuin.
Het buitenzwembad zal u, tijdens de warme zomers van tegenwoordig, veel verkoeling bieden. Terwijl u ook gebruik kunt maken van de aangename warmte van het zwembad gedurende de koelere dagen.

Bijzonderheden
- het oorspronkelijke bouwjaar is 1954 en is riant uitgebouwd in de jaren 70.
- naast de reeds uitgevoerde uitbouw, zijn er volgens het huidige bestemmingsplan nog extra uitbouwmogelijkheden
- het warme water en de verwarming worden verzorgd door een cv-installatie
- er is gedeeltelijk dakisolatie aanwezig en gedeeltelijk dubbel glas

Woonomgeving
De woning is gelegen in een omgeving met veel groen, weilanden en speelgelegenheden voor kinderen. De gemêleerde samenstelling van de wijk en het rustige straatbeeld maakt dat het huis zeer geschikt is voor vele doelgroepen. Daarnaast is de levendigheid van de stad Arnhem, de gezellige dorpskern van Velp (op loopafstand) en de belangrijke uitvalswegen A12 en A50 binnen handbereik. Niet voor niets is Rozendaal door het blad Elsevier al meerdere malen op rij verkozen tot beste gemeente van Nederland.