Dorpsstraat 38

BATHMEN

VIDEOBEZICHTIGEN VANUIT UW EIGEN WONING MOGELIJK! VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

In het levendige dorpscentrum van Bathmen gelegen royaal 3-KAMER APPARTEMENT (2000) gelegen op de 2e woonlaag met een zonnig gelegen balkon. De berging en eigen parkeerplaats zijn gelegen aan de achterzijde van het complex. Het complex is ontworpen door Van der Linde Architecten.

Indeling appartement:

brede gang met rechts één middelgrote slaapkamer en links één grote slaapkamer voorzien van een vaste kast met schuifdeuren. Separaat toilet. De betegelde badkamer is luxe uitgevoerd en voorzien van thermostaatkranen, een whirlpool, inloopdouche met een rainshower alsmede een losse handdouche en een wastafel. In de opbergruimte bevindt zich de CV installatie (Remeha Calenta 2013), wasmachine-aansluiting en mechanische ventilatie. De toegang naar het woongedeelte is voorzien van glazen deuren die het appartement een open aanblik bieden. In de royale- en lichte woonkamer bevindt zich de videofoon installatie. De open keuken is luxe uitgevoerd en voorzien van een Siemens dubbele koel-/vriesruimte met ijsmachine; een geïntegreerde Miele vaatwasser, een Job Combino mengkraan 3 in 1 aangesloten op een close-in boiler, een 6-pits Boretti fornuis inclusief oven en een Siemens afzuigkap. Rondom het ruime werkblad is ruimte om te zitten middels barkrukken. Het balkon is voorzien van grijze kunststof vlonderplanken en bereikbaar via dubbele openslaande deuren. Het zonnige balkon kan overdekt worden met een markies(vervangen in 2019) die elektrisch bedienbaar is vanuit de woonkamer.

De woonkamer, gang en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. De woon- en slaapgedeelten van het appartement zijn voorzien van een lichte visgraat PVC-vloer.

Alles bij elkaar een uitstekend onderhouden appartement, zeer geriefelijk ontworpen.

Het complex is uitstekend geïsoleerd, heeft een eigen liftinstallatie plus een financieel gezonde, actieve Vereniging van Eigenaren.

Bijzonderheden:
- In 2013 geheel gemoderniseerd
- Woonoppervlak 111 m2
- Inhoud 340 m3
- Maandelijkse bijdrage VvE € 210,= p.m.
- Eigen liftinstallatie