Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Taxatie

Droomwoning gevonden? Of een hypotheek oversluiten? Wat de reden ook mag zijn, voor u is het belangrijk dat de waarde van uw woning zo accuraat  mogelijk wordt ingeschat.  Bij Bronsvoord makelaars kunt u terecht voor een degelijke maar toch snelle afhandeling van uw taxatie.

 

Bij Bronsvoord staat u niet voor verrassingen. Zo hanteren wij de volgende standaard tarieven, zonder extra bijkomende kosten. Hierdoor weet u meteen waar u aan toe bent:

Woning: €600,- all-in

Woning met verbouwing: €650,- all-in

Appartement: €650,- all-in

Appartement met verbouwing: €700,- all-in

Nieuwbouw: €725,- all-in

Erfpacht: €700,- all-in

 

Sinds kort gelden voor de taxaties nieuwe richtlijnen, waardoor het nodig kan zijn om de woning in te laten meten. Deze kosten komen hier dan nog bij.

 

Voor u wel zo prettig: de waarde van de woning wordt door ons altijd van tevoren doorgegeven. Dat voorkomt dat u voor verrassingen staat als u het rapport in handen krijgt.

 

Als taxateur zijn wij aangesloten bij het NWWI en bij de Taxateursunie. Deze instellingen beoordelen onze rapporten op nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Zo weet u zeker dat uw taxatierapport op een degelijke manier is opgesteld. Daarnaast wordt een taxatierapport alleen door een bank erkend als deze door het NWWI (of een soortgelijk instituut) is gecontroleerd.

 

Neem via de banner contact met ons op voor de uitvoering van uw taxatie!