0570 544 644

Banekateweg 2

BATHMEN

Goed onderhouden geschakelde bungalow met aangebouwde berging en carport gelegen op een ruim perceel van 532 m² eigen grond. Het huis ligt nabij het centrum van Bathmen. Indeling: ruime carport, entree, hal met leistenen vloer en garderobe, toilet, toegang tot slaapkamer met wastafel, ruime woonkamer met tuindeur naar terras, schouw met gashaard, werk-/slaapkamer, hoofdslaapkamer met tuindeur naar terras, badkamer voorzien van ruime inloopdouche, zwevend toilet en wasgelegenheid. Vanuit de woonkamer is een gesloten luxe keuken bereikbaar met naastgelegen bijkeuken/berging. Een deel van de berging is afgescheiden als werkplaatsje / hobbyruimte. Algemeen: - De woning is geschikt voor rolstoelgebruik. - de dakbedekking van de woning en de carport zijn respectievelijk in 2005 en in 2010 vervangen door een kunststof dakbedekking, isolatie...
lees verder »

vraagprijs

€ 319.000,-  
kosten koper
Banekateweg 2
BATHMEN
Goed onderhouden geschakelde bungalow met aangebouwde berging en carport gelegen op een ruim perceel van 532 m² eigen grond. Het huis ligt nabij het centrum van Bathmen.

Indeling: ruime carport, entree, hal met leistenen vloer en garderobe, toilet, toegang tot slaapkamer met wastafel, ruime woonkamer met tuindeur naar terras, schouw met gashaard, werk-/slaapkamer, hoofdslaapkamer met tuindeur naar terras, badkamer voorzien van ruime inloopdouche, zwevend toilet en wasgelegenheid. Vanuit de woonkamer is een gesloten luxe keuken bereikbaar met naastgelegen bijkeuken/berging. Een deel van de berging is afgescheiden als werkplaatsje / hobbyruimte.

Algemeen:
- De woning is geschikt voor rolstoelgebruik.
- de dakbedekking van de woning en de carport zijn respectievelijk in 2005 en in 2010 vervangen door een kunststof dakbedekking, isolatie en kunststof boeidelen.
- Nefit Topline HR-ketel uit 2009
- Vrijstaande houten schuur in de tuin

Aanvaarding: in overleg.

vraagprijs

€ 319.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning