Brilmanskamp 20

BATHMEN

Op een schitterende locatie aan de Schipbeek treft u deze geschakelde bungalow uit de jaren '70. Van binnen dient de woning nog wat opgeknapt te worden, maar aan de buitenkant hoeft u vrijwel niets te doen. De bungalow is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 533 m2. Deze oase van rust vindt u op slechts 5 minuten afstand van het centrum van Bathmen, alwaar men prima terecht kan voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast is de woning binnen 5 minuten te bereiken vanaf de A1. Indeling: Entree, hal, meterkast en toiletruimte. Vanuit de hal te bereiken slaapkamer, welke tevens als hobbykamer of logeerkamer in gebruik kan worden genomen. Een royale woonkamer, voorzien van open haard, biedt toegang tot de dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblad. Daarnaast is vanuit de woonkamer de ouderslaapkamer te bereiken, welke is voorzi...
lees verder »

vraagprijs

€ 225.000,-  
kosten koper
Brilmanskamp 20
BATHMEN
Op een schitterende locatie aan de Schipbeek treft u deze geschakelde bungalow uit de jaren '70. Van binnen dient de woning nog wat opgeknapt te worden, maar aan de buitenkant hoeft u vrijwel niets te doen. De bungalow is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 533 m2. Deze oase van rust vindt u op slechts 5 minuten afstand van het centrum van Bathmen, alwaar men prima terecht kan voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast is de woning binnen 5 minuten te bereiken vanaf de A1.

Indeling:

Entree, hal, meterkast en toiletruimte. Vanuit de hal te bereiken slaapkamer, welke tevens als hobbykamer of logeerkamer in gebruik kan worden genomen. Een royale woonkamer, voorzien van open haard, biedt toegang tot de dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblad. Daarnaast is vanuit de woonkamer de ouderslaapkamer te bereiken, welke is voorzien van een praktische inbouwkast. Via beide slaapkamers is de tuin te bereiken, alsmede de badkamer, voorzien van inloopdouche en wastafel. Vanaf buitenom te bereiken berging met CV opstelling.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1970
- Geïsoleerd middels dak- en muurisolatie
- Verwarming en warm water middels CV combiketel (Bouwjaar omstreeks 2008)
- Buitenkant keurig onderhouden, van binnen modernisering benodigd
- Dak in 2015 vervangen
- Schoorsteen in 2017 gereinigd
- Fraaie locatie aan de Schipbeek
- Royale tuin op het zuiden gelegen met achterom
- Centrum van Bathmen op 5 minuten gelegen


Woonoppervlak: 70 m2

Inhoud: 303 m3

Perceloppervlak: 533 m2

Aanvaarding: per direct

vraagprijs

€ 225.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning