Bronsvoorderdijk 3 a

BATHMEN

WEGENS GROTE BELANGSTELLING ENIGE MOGELIJKHEID TOT BEZICHTIGEN: DONDERDAG 27 SEPTEMBER AANSTAANDE 10.00 UUR - 12.00 UUR. AANMELDEN VIA INFO-MAILADRES MAKELAAR (ZIE FUNDA). WONING ZAL PER INSCHRIJVING WORDEN VERKOCHT. In het buitengebied van Bathmen treft u deze unieke geschakelde woonboerderij met vrijstaande schuur/garage en kapschuur. De woning is in 1980 gebouwd en sindsdien degelijk onderhouden. De ruime schuur (9m x 22 m) is voorzien van 12 zonnepanelen en kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Op dit moment is de schuur ingericht als stal ten behoeve van het aangrenzende weiland. De tuin wordt gecompleteerd door een ruime moestuin. In de directe omgeving kan men uitgebreid van de natuur genieten: een wandeling in het buitengebied met de hond, op draf op het ruiterpad of met de mountainbike erop uit. Het nabijgelegen Bathme...
lees verder »

vraagprijs

€ 395.000,-  
kosten koper
Bronsvoorderdijk 3 a
BATHMEN
WEGENS GROTE BELANGSTELLING ENIGE MOGELIJKHEID TOT BEZICHTIGEN: DONDERDAG 27 SEPTEMBER AANSTAANDE 10.00 UUR - 12.00 UUR. AANMELDEN VIA INFO-MAILADRES MAKELAAR (ZIE FUNDA). WONING ZAL PER INSCHRIJVING WORDEN VERKOCHT.

In het buitengebied van Bathmen treft u deze unieke geschakelde woonboerderij met vrijstaande schuur/garage en kapschuur. De woning is in 1980 gebouwd en sindsdien degelijk onderhouden. De ruime schuur (9m x 22 m) is voorzien van 12 zonnepanelen en kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Op dit moment is de schuur ingericht als stal ten behoeve van het aangrenzende weiland. De tuin wordt gecompleteerd door een ruime moestuin.

In de directe omgeving kan men uitgebreid van de natuur genieten: een wandeling in het buitengebied met de hond, op draf op het ruiterpad of met de mountainbike erop uit. Het nabijgelegen Bathmen is op fietsafstand gelegen en beschikt over talloze winkeltjes en restaurants. Daarnaast kan men het zwembad de Looermark ook goed met de fiets bereiken.
Binnen 2 minuten bereikt u vanaf de woning de oprit van de A1 in de richting Deventer/Almelo.

Indeling:

Begane grond: entree, hal, meterkast, toiletruimte. Woonkamer met apart eetgedeelte, voorzien van een ruime en sfeervolle open haard. Woonkeuken in L-opstelling met vloerverwarming voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: koelkast, oven, gaskookplaat en afzuigkap. Via de keuken toegang tot de bijkeuken, alwaar zich de CV opstelling en aansluitingen wasapparatuur bevinden. Vanaf hier heeft u toegang tot de berging en de tuin.

1e verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers, allen voorzien van vaste kast, separaat toilet en een badkamer voorzien van wastafel, inloopdouche en ligbad.

2e verdieping: middels vlizotrap te bereiken opbergzolder.

Schuur: multifunctionele schuur in 3 delen ingedeeld: garage, berging en stal.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1980
- Volledig geïsoleerd
- Houten kozijnen voorzien van grotendeels dubbele beglazing
- Verwarming en warm water middels CV combiketel (2012).
- Voorzien van 12 zonnepanelen!
- Multifunctionele schuur
- Alle schuur daken zijn asbestvrij!
- Fraaie ligging in buitengebied van Bathmen
- Dichtbij A1 gelegen
- Schilderwerk uit 2018


Woonoppervlak: 145 m2

Inhoud: 472 m3

Perceeloppervlak: 5348 m2

Aanvaarding: in overleg.

vraagprijs

€ 395.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning