Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Dr. Albert Schweitzerlaan 5

BATHMEN

Zeer rustig, midden in een groene woonomgeving, ligt deze vrijstaande villa met fraai aangelegde tuin welke veel privacy biedt. Deze woning is goed onderhouden en ligt op een perceel van 781m². Deze woning ligt in een groene, verkeersluwe omgeving in de nabijheid van winkels. Indeling: entree, hal, met garderobenis en toilet, toegang tot de woonkamer, keuken en werkkamer. De woonkamer is erg licht met veel ramen en geeft een fraai uitzicht over te tuin. Vanuit de dichte keuken met inbouwapparatuur is er toegang tot de bijkeuken, garage, CV ruimte en tuin. Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan 1 met balkon, separaat toilet en badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Tweede verdieping: middels vlizotrap bereikbare grote zolder met veel bergruimte. Deze goed onderhouden woning biedt veel mogelijkheden. De dubbele g...
lees verder »

vraagprijs

€ 525.000,-  
kosten koper
Dr. Albert Schweitzerlaan 5
BATHMEN
Zeer rustig, midden in een groene woonomgeving, ligt deze vrijstaande villa met fraai aangelegde tuin welke veel privacy biedt. Deze woning is goed onderhouden en ligt op een perceel van 781m². Deze woning ligt in een groene, verkeersluwe omgeving in de nabijheid van winkels.

Indeling: entree, hal, met garderobenis en toilet, toegang tot de woonkamer, keuken en werkkamer. De woonkamer is erg licht met veel ramen en geeft een fraai uitzicht over te tuin. Vanuit de dichte keuken met inbouwapparatuur is er toegang tot de bijkeuken, garage, CV ruimte en tuin.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan 1 met balkon, separaat toilet en badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel.
Tweede verdieping: middels vlizotrap bereikbare grote zolder met veel bergruimte.

Deze goed onderhouden woning biedt veel mogelijkheden. De dubbele garage is voorzien van nieuwe, elektrische deuren.

Algemeen:
- Perceel 781m²
- Tuin ligging op het zuiden
- Woonoppervlakte 173m²
- Inhoud 797m³
- Eigen pomp-installatie
- 20 Zonnepanelen

vraagprijs

€ 525.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning