Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Haagbeukerf 9

BATHMEN

Aan een doodlopende straat in de geliefde wijk De Bathmense Enk gelegen uitgebouwde twee-onder-1-kapwoning met aangebouwde stenen garage/berging en een oprit voor meerdere auto's. Deze fraaie en goed onderhouden woning ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt met op korte afstand diverse voorzieningen. Achter de woning is er een mooie en beschutte achtertuin met houten berging en overkapping, welke gesitueerd is op het westen. Laat je verrassen door deze mooie woning en maak snel een afspraak voor een bezichtiging! Indeling: Entree, hal, toilet met fontein, provisiekast, trapopgang en meterkast, L-vormige woonkamer en tuingerichte woonkeuken met een luxe keukenopstelling voorzien van veel kastruimte, een kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers en moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, w...
lees verder »

vraagprijs

€ 395.000,-  
kosten koper
Haagbeukerf 9
BATHMEN
Aan een doodlopende straat in de geliefde wijk De Bathmense Enk gelegen uitgebouwde twee-onder-1-kapwoning met aangebouwde stenen garage/berging en een oprit voor meerdere auto's. Deze fraaie en goed onderhouden woning ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt met op korte afstand diverse voorzieningen.
Achter de woning is er een mooie en beschutte achtertuin met houten berging en overkapping, welke gesitueerd is op het westen.

Laat je verrassen door deze mooie woning en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling: Entree, hal, toilet met fontein, provisiekast, trapopgang en meterkast, L-vormige woonkamer en tuingerichte woonkeuken met een luxe keukenopstelling voorzien van veel kastruimte, een kookeiland en diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers en moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping: overloop, ruime vierde slaapkamer, wasruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur, stookruimte en bergruimte.

Extra info:
- Energielabel A
- Volledig geïsoleerd
- Elektrisch zonnescherm (knikarm)
- Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2016
- Verwarming en warmwater middels een eigen cv-ketel (Intergas Kombi Kompact HR 2009)
- Aanvaarding in overleg

vraagprijs

€ 395.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning