Looermark 32

BATHMEN

De Looërmark is een rustige groene villawijk in het buitengebied van het dorp Bathmen. Hier bevindt zich deze moderne vrijstaande bungalow met garage en een overdekt terras op een ruim hoekperceel van maar liefs 1.073 m2. De woning is gesitueerd in een bosrijke en rustige woonomgeving, waarbij men thuis al meteen een vakantiegevoel krijgt. Het openbare zwembad treft u op een steenworp afstand aan, vanuit uw huis loopt u in de badjas zo naar het zwembad, voor een heerlijke ochtend duik. Basisschool en een peuterspeelzaal ligt op enkele minuten fietsen in het buurtschap Loo. Voor de dagelijkse boodschappen kan men in Bathmen of Holten terecht (beiden 10 autominuten rijden). Hoewel uitzonderlijk rustig en vrij gesitueerd, is de wijk goed bereikbaar vanuit zowel vanuit Deventer en de omliggende dorpen, als vanaf de A1 die op drie kilometer...
lees verder »

vraagprijs

€ 319.000,-  
kosten koper
Looermark 32
BATHMEN
De Looërmark is een rustige groene villawijk in het buitengebied van het dorp Bathmen. Hier bevindt zich deze moderne vrijstaande bungalow met garage en een overdekt terras op een ruim hoekperceel van maar liefs 1.073 m2. De woning is gesitueerd in een bosrijke en rustige woonomgeving, waarbij men thuis al meteen een vakantiegevoel krijgt.

Het openbare zwembad treft u op een steenworp afstand aan, vanuit uw huis loopt u in de badjas zo naar het zwembad, voor een heerlijke ochtend duik.

Basisschool en een peuterspeelzaal ligt op enkele minuten fietsen in het buurtschap Loo. Voor de dagelijkse boodschappen kan men in Bathmen of Holten terecht (beiden 10 autominuten rijden). Hoewel uitzonderlijk rustig en vrij gesitueerd, is de wijk goed bereikbaar vanuit zowel vanuit Deventer en de omliggende dorpen, als vanaf de A1 die op drie kilometer afstand ligt.

Indeling:

Entree, hal, meterkast, toegang tot drie slaapkamers, grote vaste inbouwkast, was/ketelkast, luxe badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet. Royale woonkamer met aan 1 zijde een volledig glazen pui waardoor men meteen het gevoel krijgt dat de natuur binnen is. Woonkamer heeft verder toegang tot de tuin en is voorzien van open haard. Open moderne keuken.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1975
- Woning recent geheel gemoderniseerd
- Voorzien van dak- en muurisolatie
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Verwarming en warm water middels Remeha avant CR (augustus 2018)
- Platte daken in 2014 vernieuwd.
- In bosrijke omgeving gelegen
- Voorzieningen in de nabijheid
- Mogelijkheden uitbreiden van de woning
- Hoekperceel
- Nationaal park De Sallandse Heuvelrug nabij gelegen.

Woonoppervlak: 75 m2

Inhoud: 321 m3

Perceeloppervlak: 1.073 m2

Aanvaarding: in overleg.

vraagprijs

€ 319.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning