0570 544 644

Looermark 53

BATHMEN

Op een royale kavel aan de rand van de Looërmark gelegen, ruime vrijstaande woning. De woning is gesitueerd in een zeer rustige woonomgeving, te midden van veel groen en bevindt zich in het prachtige buitengebied van Bathmen op ca. 5 minuten afstand van Bathmen/Holten en de A1. Begane grond: royale, lichte woonkamer met houtkachel met hieraan geschakeld een ruime speelkamer. De woonkamer en speelkamer hebben zicht en toegang tot een grote veranda en geven zicht op de groene tuin en omgeving. Via de hal is de moderne keuken bereikbaar voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur zoals oven/magnetron, stoomoven, vaatwasser, koelkast en kookunit met grill. Naast de keuken is een open entree naar een aparte eetkamer en een toilet met douche. Op de bovenverdieping bevinden zich drie grote slaapkamers, waarbij op de ouderslaapkamer een inge...
lees verder »

vraagprijs

€ 450.000,-  
kosten koper
Looermark 53
BATHMEN
Op een royale kavel aan de rand van de Looërmark gelegen, ruime vrijstaande woning. De woning is gesitueerd in een zeer rustige woonomgeving, te midden van veel groen en bevindt zich in het prachtige buitengebied van Bathmen op ca. 5 minuten afstand van Bathmen/Holten en de A1.

Begane grond: royale, lichte woonkamer met houtkachel met hieraan geschakeld een ruime speelkamer. De woonkamer en speelkamer hebben zicht en toegang tot een grote veranda en geven zicht op de groene tuin en omgeving. Via de hal is de moderne keuken bereikbaar voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur zoals oven/magnetron, stoomoven, vaatwasser, koelkast en kookunit met grill. Naast de keuken is een open entree naar een aparte eetkamer en een toilet met douche.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie grote slaapkamers, waarbij op de ouderslaapkamer een ingebouwde sauna is geplaatst. Een ruime badkamer met bubbelbad, douche en dubbele wastafel. Via de overloop is toegang tot een apart toilet. Er bestaat de mogelijkheid om 1 of 2 extra kamers te realiseren.

Tweede verdieping: middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Op de kavel bevindt zich een bijgebouw wat als praktijk/kantoor kan worden gebruikt. Deze ruimte is voorzien van een eigen keukenblok. Naast dit bijgebouw bevindt zich een ruime schuur.

Het zwembad De Looërmark is op het park gelegen en de basisschool en een peuterspeelzaal op enkele minuten fietsen in het buurtschap Loo. In de buurt is ook oppas en naschoolse opvang aanwezig.

De woning is geheel te bezichtigen in 3D experience. Voor een live bezichtiging kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aanvaarding: in overleg

vraagprijs

€ 450.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning