Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Looweg 22 22a

BATHMEN

Midden in Bathmen treft u deze vrijstaande en karakteristieke vrijstaande woonboerderij. Het is gelegen op een royaal perceel van 760 m2 en beschikt daarnaast over een vrijstaande garage en 3 bergingen. Een groot deel van de tuin is ingericht als praktische moestuin. De woonboerderij verkeert van buiten in goede staat van onderhoud maar dient van binnen gerenoveerd te worden. Omdat de boerderij gesplitst is, kunt u alle kanten nog op: geheel betrekken, deels verhuren of eventueel een zoon of dochter "zelfstandig laten wonen". Voorzieningen zoals restaurants, winkels, supermarkt en sportvelden liggen in de directe omgeving van de woning. De bus naar Deventer stopt letterlijk om de hoek. Indeling: Looweg 22: Begane grond: Entree, hal, meterkast, achterportaal met opstelling wasapparatuur en toegang tot de tuin. Toiletruimte en badkamer...
lees verder »

vraagprijs

€ 395.000,-  
kosten koper
Looweg 22 22a
BATHMEN
Midden in Bathmen treft u deze vrijstaande en karakteristieke vrijstaande woonboerderij. Het is gelegen op een royaal perceel van 760 m2 en beschikt daarnaast over een vrijstaande garage en 3 bergingen. Een groot deel van de tuin is ingericht als praktische moestuin. De woonboerderij verkeert van buiten in goede staat van onderhoud maar dient van binnen gerenoveerd te worden. Omdat de boerderij gesplitst is, kunt u alle kanten nog op: geheel betrekken, deels verhuren of eventueel een zoon of dochter "zelfstandig laten wonen".

Voorzieningen zoals restaurants, winkels, supermarkt en sportvelden liggen in de directe omgeving van de woning. De bus naar Deventer stopt letterlijk om de hoek.

Indeling:

Looweg 22:
Begane grond:
Entree, hal, meterkast, achterportaal met opstelling wasapparatuur en toegang tot de tuin. Toiletruimte en badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. Via de hal te bereiken dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblad en toegang tot de kelder. Royale woonkamer met sfeervolle open haard en toegang tot slaapkamer voorzien van een fonteintje.

Looweg 22a:
Entree, hal, meterkast, washok en toiletruimte. Dichte keuken met toegang tot de tuin en voorzien van eenvoudig keukenblok. Middels een schuifdeur is de tuingerichte woonkamer te bereiken, waarin de wenteltrap naar de verdieping een centrale rol inneemt.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers en badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Deze riante badkamer maakt het realiseren van een ligbad ook een mogelijkheid.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1929
- Gesplitste boerderij met vele mogelijkheden
- Dubbele bewoning mogelijk
- Schilderwerk uit 2015
- Verwarming en warm water middels CV combiketel uit 2015
- Veel externe bergruimte
- Royaal perceel
- Midden in het dorp gelegen
- Voorzieningen nabij


Woonoppervlak: 139 m2

Inhoud: 545 m3

Perceeloppervlak: 760 m2

Aanvaarding: in overleg

vraagprijs

€ 395.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning