Marsdijk 13

BATHMEN

Dit unieke object moet u gezien hebben! Net buiten de dorpskern van Bathmen treft u deze karakteristieke, sfeervolle en ruim opgezette villa "De Belten" aan, op een enorm perceel van maar liefst 4,2 hectare! De woning is in een bosrijke omgeving gelegen en biedt naast een royaal woonhuis en perceel ook de ruimte aan een paardenweide, eigen oprijlaan, ruime inpandige garage en diverse bijgebouwen. Het huis verrast door de ligging én de vele diverse ruimtes. De Belten heeft een heerlijke bostuin rondom met fraaie zon- en schaduwterrassen en volop privacy. De snelweg A1 bereikt u binnen de minuut, voor de dagelijkse boodschappen ligt Bathmen op 5 minuten rijden. Indeling: Begane grond: Entree, hal, ruime trapopgang en toiletruimte met fonteintje. Dichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: fornuis, afzuigkap, vaatwasse...
lees verder »

vraagprijs

€ 690.000,-  
kosten koper
Marsdijk 13
BATHMEN
Dit unieke object moet u gezien hebben!

Net buiten de dorpskern van Bathmen treft u deze karakteristieke, sfeervolle en ruim opgezette villa "De Belten" aan, op een enorm perceel van maar liefst 4,2 hectare! De woning is in een bosrijke omgeving gelegen en biedt naast een royaal woonhuis en perceel ook de ruimte aan een paardenweide, eigen oprijlaan, ruime inpandige garage en diverse bijgebouwen. Het huis verrast door de ligging én de vele diverse ruimtes. De Belten heeft een heerlijke bostuin rondom met fraaie zon- en schaduwterrassen en volop privacy. De snelweg A1 bereikt u binnen de minuut, voor de dagelijkse boodschappen ligt Bathmen op 5 minuten rijden.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, ruime trapopgang en toiletruimte met fonteintje. Dichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: fornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en wasmachine. Vanuit de keuken toegang tot de praktische inpandige garage, alwaar zich de aansluitingen voor de droger en diepvries bevinden. Vanuit de hal toegang tot royale woonkamer voorzien van een gashaard en openslaande tuindeuren naar het terras. Tevens vanuit de hal toegang tot de werkkamer en slaapkamer, beide voorzien van vaste kasten. De slaapkamer geeft direct toegang tot badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Daarnaast is er vanuit de hal ook toegang tot de kelder.
Het huis heeft ruime terrassen die op het oosten en zuiden zijn gelegen. Deze zijn bereikbaar door de openslaande tuindeuren in de werkkamer en woonkamer. De terrassen diende zicht op het bosperceel, waar vele vogels, eekhoorns en reeën zijn te zien.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kastenruimte en separaat toilet en toegang tot 4 slaapkamers, waarvan 3 voorzien van wastafel en vaste kast en 1 slaapkamer met toegang tot eigen badkamer.

Bijgebouwen:
Naast de voordeur is een carport gesitueerd. op het perceel staat een vrijstaande garage met zolder die momenteel als paardenstal wordt gebruikt. Daarnaast staat er in het bos van "De Belten" een trekkerschuur en een kippenhok met -ren. In de paardenweide staat een hok waar de paarden schuilen. Alle gebouwen hebben elektra.

Bosperceel
Het bos kent diverse bospaden, zodat in eigen bosperceel gewandeld kan worden. Een ringleiding met sproeiers is aangelegd.

Bijzonderheden:
- Ruim perceel van 2,94 ha
- Paardenweide met bos van 1,31 ha
- Woning voorzien van dakisolatie
- Verwarming en warm water middels CV combiketel
- In bosrijke omgeving gelegen
- Nabij snelweg gelegen
- Woning is goed onderhouden, maar behoeft enige modernisatie
- NEN 2580 meetrapport beschikbaar

Overige informatie:
- Vrijstaande garage, waarin paardenstal is gesitueerd met zolder. Deze garage heeft gas, water en licht.
- (Open) schuur met elektrapunt(en)
- Kippenhok met elektriciteit en kippenren met water
- Erfverlichting
- Eigen waterbron
- In bos: ringleiding met watersproeiers
- Carport aan woning met verlichting en elektrapunt
- Paardenweide, afgerasterd met schapengaas en voorzien van water

Woonoppervlak: 211 m²
Inhoud: 947 m³
Perceeloppervlak: 42.559 m²
Aanvaarding: In overleg

vraagprijs

€ 690.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning