Noorderenk 47

BATHMEN

Aan de noordkant van Bathmen, in veel groen gelegen, treft u deze ruime eindwoning. Bergruimte vindt u aan de voorzijde van de woning, tezamen met een carport met plek voor één auto. De achtertuin ligt op het zuiden en kan eventueel worden voorzien van een achterom. De woning heeft een speelse indeling en wordt gekenmerkt door een fraaie haard in het midden van de woonkamer. Voorzieningen zoals sportvelden, supermarkt, restaurant en winkels bevinden zich op fietsafstand van de woning. Op een honderd meter afstand ligt de bushalte met opstap naar Deventer. De A1 richting Apeldoorn/Hengelo bevindt zich op 5 autominuten rijden. Voor de natuurliefhebber biedt deze woning veel kansen: vanaf de woning loopt u vrijwel direct de weilanden in de Bathmense omgeving in. Indeling: Entree, hal met toilet, woonkamer met haard en toegang tot de tui...
lees verder »

vraagprijs

€ 229.000,-  
kosten koper
Noorderenk 47
BATHMEN
Aan de noordkant van Bathmen, in veel groen gelegen, treft u deze ruime eindwoning. Bergruimte vindt u aan de voorzijde van de woning, tezamen met een carport met plek voor één auto. De achtertuin ligt op het zuiden en kan eventueel worden voorzien van een achterom. De woning heeft een speelse indeling en wordt gekenmerkt door een fraaie haard in het midden van de woonkamer.

Voorzieningen zoals sportvelden, supermarkt, restaurant en winkels bevinden zich op fietsafstand van de woning. Op een honderd meter afstand ligt de bushalte met opstap naar Deventer. De A1 richting Apeldoorn/Hengelo bevindt zich op 5 autominuten rijden.
Voor de natuurliefhebber biedt deze woning veel kansen: vanaf de woning loopt u vrijwel direct de weilanden in de Bathmense omgeving in.

Indeling:
Entree, hal met toilet, woonkamer met haard en toegang tot de tuin, open eenvoudige keuken. De gehele begane grond is voorzien van een laminaat vloer.
Eerste verdieping: overloop, vier slaapkamers, waarvan 2 met vaste kasten en 2 met toegang tot balkon en badkamer met inloopdouche, tweede toilet en wastafel.
Tweede verdieping: overloop, voorzolder met opstelling voor de wasapparatuur en CV. Twee slaapkamers en bergruimte.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1973
- Isolatie middels dakisolatie
- Houten kozijnen met dubbele beglazing
- Verwarming en warm water middels CV combiketel
- Achtertuin op het zuiden
- Voorzieningen op fietsafstand gelegen
- Vrijstaande houten berging in de achtertuin
- Stuk van ca. 20m² grond gehuurd van Gemeente voor ca. € 150,- per jaar

Woonoppervlak: 148m²

Inhoud: 543m³

Perceeloppervlak: 199 m²

Aanvaarding: in overleg

vraagprijs

€ 229.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning