Prinses Beatrixlaan 1

BATHMEN

Zeer ruime, uitgebouwde hoekwoning met een ruime en fraai aangelegde voor-, zij- en achtertuin, eigen oprit voor twee auto's en een garage! Deze speels ingedeelde woning heeft een zeer gunstige ligging aan een rustige weg aan de rand van de Oranjebuurt in Bathmen. Ligging op loopafstand van basisscholen, winkels, de Schipbeek, sportvelden en op enkele minuten autoafstand van de A1. Indeling woning: Entree / hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang, ruime, uitgebouwde woonkamer met zit-, en eethoek en open haard. Open lichte keuken, met toegang tot de tuin. Via de achtertuin toegang tot de zeer ruime garage. Eerste verdieping: Overloop met separate wasruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur, drie slaapkamers met deels vaste kasten. De badkamer is fraai met inloopdouche, toilet en wastafel. Tweede verdieping: Bereikbaar midde...
lees verder »

vraagprijs

€ 319.000,-  
kosten koper
Prinses Beatrixlaan 1
BATHMEN
Zeer ruime, uitgebouwde hoekwoning met een ruime en fraai aangelegde voor-, zij- en achtertuin, eigen oprit voor twee auto's en een garage! Deze speels ingedeelde woning heeft een zeer gunstige ligging aan een rustige weg aan de rand van de Oranjebuurt in Bathmen. Ligging op loopafstand van basisscholen, winkels, de Schipbeek, sportvelden en op enkele minuten autoafstand van de A1.

Indeling woning: Entree / hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang, ruime, uitgebouwde woonkamer met zit-, en eethoek en open haard. Open lichte keuken, met toegang tot de tuin. Via de achtertuin toegang tot de zeer ruime garage.

Eerste verdieping:
Overloop met separate wasruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur, drie slaapkamers met deels vaste kasten. De badkamer is fraai met inloopdouche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Bereikbaar middels vaste trap, overloop, vierde slaapkamer en grote bergruimte.

Algemeen:
- Meerdere terrassen
- Parkeren op eigen terrein
- Fraaie tegelvloer met vloerverwarming op begane grond
- Maar liefst 170m² woonoppervlakte

Aanvaarding: in overleg.

vraagprijs

€ 319.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning