Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Prinses Beatrixlaan 9

BATHMEN

***WEGENS GROTE BELANGSTELLING VINDT ER A.S. WOENSDAGMIDDAG 8 APRIL AANSTAANDE EEN EENMALIG KIJKMOMENT PLAATS. AANGEZIEN WIJ WERKEN CONFORM DE RIVM-RICHTLIJNEN, GRAAG EEN MAIL STUREN NAAR INFO@BRONSVOORDMAKELAARS.NL OM EEN TIJDSSLOT AF TE SPREKEN. VOOR DE VOLLEDIGHEID VERMELDEN WIJ DAT IEDEREEN APART DE MOGELIJKHEID KRIJGT OM DE WONING TE BEKIJKEN!*** Aan een rustige weg en in een gewilde kindvriendelijke woonomgeving gelegen tussenwoning met vrijstaande stenen berging met achterom. De woning ligt op loopafstand van de dorpskern met al haar voorzieningen en op loopafstand van het prachtige buitengebied van Bathmen. Indeling: hal / entree met toilet, riante woonkamer, open, moderne lichte keuken in hoekopstelling en voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur. De keuken biedt toegang tot de achtertuin. Eerste verdieping: overloop, 3 sl...
lees verder »

vraagprijs

€ 250.000,-  
kosten koper
Prinses Beatrixlaan 9
BATHMEN
***WEGENS GROTE BELANGSTELLING VINDT ER A.S. WOENSDAGMIDDAG 8 APRIL AANSTAANDE EEN EENMALIG KIJKMOMENT PLAATS. AANGEZIEN WIJ WERKEN CONFORM DE RIVM-RICHTLIJNEN, GRAAG EEN MAIL STUREN NAAR INFO@BRONSVOORDMAKELAARS.NL OM EEN TIJDSSLOT AF TE SPREKEN. VOOR DE VOLLEDIGHEID VERMELDEN WIJ DAT IEDEREEN APART DE MOGELIJKHEID KRIJGT OM DE WONING TE BEKIJKEN!***

Aan een rustige weg en in een gewilde kindvriendelijke woonomgeving gelegen tussenwoning met vrijstaande stenen berging met achterom. De woning ligt op loopafstand van de dorpskern met al haar voorzieningen en op loopafstand van het prachtige buitengebied van Bathmen.

Indeling: hal / entree met toilet, riante woonkamer, open, moderne lichte keuken in hoekopstelling en voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur. De keuken biedt toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers voorzien van vaste kasten, moderne badkamer met wastafelmeubel, douche en toilet. Moderne wasruimte met wastafel en voorzieningen voor wasmachine en droger.

Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken zolder met aan de achterzijde een dakkapel, momenteel in gebruik als kantoorruimte, 2 slaapkamers met voldoende licht door dakraam en voldoende bergruimte aanwezig.

Algemeen:
- Woning compleet verbouwd in 2010;
- Nieuwe kunststof achterpui, dakraam, keuken, badkamer, toilet, leidingwerk, bekabeling en elektra;
- Gevelbekleding voorzijde geheel vernieuwd door kunststof in 2018;
- Ligging op loopafstand van basisscholen, winkels, sportvelden
- Op enkele minuten autoafstand van de A1 en Deventer
- De gehele voorzijde van de woning is voorzien van kunststof kozijnen.
- voorlopig energielabel C

Aanvaarding: in overleg

vraagprijs

€ 250.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning