Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Stegemanskamp 16

BATHMEN

Op een prachtige plek aan de Schipbeek gelegen treft u deze unieke vrijstaande woning met carport en inpandige garage. Daarnaast beschikt de woning nog over een houten berging. De woning is in 1980 volgens de modernste standaarden gebouwd en sindsdien goed onderhouden. De fraai aangelegde achtertuin is op het zuiden gelegen en grenst aan de Schipbeekswal. Indeling: entree, hal, toilet, woonkamer voorzien van parket vloer, eetgedeelte met toegang tot de tuin, half open keuken met diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte en toegang tot de bijkeuken en inpandige garage. Eerste verdieping: overloop, vier slaapkamers waarvan 1 met wastafel en badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Tweede verdieping: middels vlizotrap bereikbare zolder met bergruimte en cv opstelling. Algemeen: - Bouwjaar 1980 - 144 m² woonoppervlak - verwarmin...
lees verder »

vraagprijs

€ 495.000,-  
kosten koper
Stegemanskamp 16
BATHMEN
Op een prachtige plek aan de Schipbeek gelegen treft u deze unieke vrijstaande woning met carport en inpandige garage. Daarnaast beschikt de woning nog over een houten berging. De woning is in 1980 volgens de modernste standaarden gebouwd en sindsdien goed onderhouden. De fraai aangelegde achtertuin is op het zuiden gelegen en grenst aan de Schipbeekswal.

Indeling: entree, hal, toilet, woonkamer voorzien van parket vloer, eetgedeelte met toegang tot de tuin, half open keuken met diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte en toegang tot de bijkeuken en inpandige garage.
Eerste verdieping: overloop, vier slaapkamers waarvan 1 met wastafel en badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet.
Tweede verdieping: middels vlizotrap bereikbare zolder met bergruimte en cv opstelling.

Algemeen:
- Bouwjaar 1980
- 144 m² woonoppervlak
- verwarming middels CV ketel
- parkeergelegenheid op eigen terrein
- perceeloppervlakte 647m²

Aanvaarding: in overleg

vraagprijs

€ 495.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning