0570 544 644

Traasterdijk 8

BATHMEN

Aan de rand van het dorp Bathmen gelegen uitgebouwd helft van een dubbel woonhuis (1951). Deze fraaie, lichte woning is in 2013 aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor er een heerlijke leefruimte is ontstaan. Het huis ligt op een ruim bemeten kavel van 570m² eigen grond. Parkeren kan met meerdere auto's op de eigen oprit. Indeling: entree, hal met originele granieten vloer, toilet, kelder, ruime keuken voorzien van inbouwapparatuur, tuingerichte woonkamer met kamer-en-suite. De begane grond is grotendeels voorzien van een PVC-vloer met vloerverwaarming. Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en badkamer met vloerverwarming, inloopdouche, toilet en wastafel. Tweede verdieping: middels vlizotrap bereikbare vliering met bergruimte en CV opstelling (Remeha 2005). Deze na-oorlogsewoning is in 2005 volledig gerenoveerd. Aanvaarding:...
lees verder »

vraagprijs

€ 299.000,-  
kosten koper
Traasterdijk 8
BATHMEN
Aan de rand van het dorp Bathmen gelegen uitgebouwd helft van een dubbel woonhuis (1951). Deze fraaie, lichte woning is in 2013 aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor er een heerlijke leefruimte is ontstaan. Het huis ligt op een ruim bemeten kavel van 570m² eigen grond. Parkeren kan met meerdere auto's op de eigen oprit.

Indeling: entree, hal met originele granieten vloer, toilet, kelder, ruime keuken voorzien van inbouwapparatuur, tuingerichte woonkamer met kamer-en-suite. De begane grond is grotendeels voorzien van een PVC-vloer met vloerverwaarming.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en badkamer met vloerverwarming, inloopdouche, toilet en wastafel.
Tweede verdieping: middels vlizotrap bereikbare vliering met bergruimte en CV opstelling (Remeha 2005).

Deze na-oorlogsewoning is in 2005 volledig gerenoveerd.

Aanvaarding: in overleg

vraagprijs

€ 299.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning