Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Veldkampsteeg 16

BATHMEN

In het buitengebied van Bathmen gelegen half vrijstaande woonboerderij met inpandige garage, paardenstal en weiland. Het perceel is totaal 4490 m² groot. Het huis is gebouwd in 1900. Het huis ligt in een rustige omgeving, buurtschap Zuidloo, nabij bossen en de op- en afrit van de A1. De woning is goed onderhouden, recent geheel geschilderd aan de buitenzijde. Indeling: entree, hal, toilet, woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, garage en trapopgang naar... Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, bergruimte en 2 ruime kamers die aaneengeschakeld zijn met een tussendeur. Er is ook een grote schuur aanwezig welke als paardenstalling in gebruik is geweest. Dit maakt het erg geschikt voor paarden liefhebbers of het houden van kleine boerderijdieren. Aanvaarding: op korte termijn mogelijk...
lees verder »

vraagprijs

€ 375.000,-  
kosten koper
Veldkampsteeg 16
BATHMEN
In het buitengebied van Bathmen gelegen half vrijstaande woonboerderij met inpandige garage, paardenstal en weiland. Het perceel is totaal 4490 m² groot. Het huis is gebouwd in 1900. Het huis ligt in een rustige omgeving, buurtschap Zuidloo, nabij bossen en de op- en afrit van de A1. De woning is goed onderhouden, recent geheel geschilderd aan de buitenzijde.

Indeling: entree, hal, toilet, woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, garage en trapopgang naar...
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, bergruimte en 2 ruime kamers die aaneengeschakeld zijn met een tussendeur.

Er is ook een grote schuur aanwezig welke als paardenstalling in gebruik is geweest. Dit maakt het erg geschikt voor paarden liefhebbers of het houden van kleine boerderijdieren.


Aanvaarding: op korte termijn mogelijk

vraagprijs

€ 375.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning