Woertmansweg 6

BATHMEN

Aan de rand van Bathmen treft u deze 2-onder-1-kap woning met ruime vrijstaande garage. Met vrij uitzicht vanaf de woning dat wisselt per seizoen, en aan de achterkant vrij gelegen aan een mooie speeltuin! De woning is gebouwd in 1969 en sindsdien keurig onderhouden. Naast het vrije uitzicht aan de voorzijde, biedt de tuin ook een royale en privacy biedende achtertuin. De dagelijkse boodschappen kunt u op de fiets doen in het centrum van Bathmen. Vanaf de woning is de autosnelweg A1 binnen 5 minuten te bereiken. Ook stopt de bus naar Deventer letterlijk om de hoek! Indeling: Entree, hal, toiletruimte en meterkast. Uitgebouwde woonkamer met deur naar de tuin, keuken voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken, alwaar zich de aansluitingen voor de wasapparatuur bevinden. Eerste verdieping: overloop, drie sla...
lees verder »

vraagprijs

€ 273.000,-  
kosten koper
Woertmansweg 6
BATHMEN
Aan de rand van Bathmen treft u deze 2-onder-1-kap woning met ruime vrijstaande garage. Met vrij uitzicht vanaf de woning dat wisselt per seizoen, en aan de achterkant vrij gelegen aan een mooie speeltuin! De woning is gebouwd in 1969 en sindsdien keurig onderhouden. Naast het vrije uitzicht aan de voorzijde, biedt de tuin ook een royale en privacy biedende achtertuin. De dagelijkse boodschappen kunt u op de fiets doen in het centrum van Bathmen. Vanaf de woning is de autosnelweg A1 binnen 5 minuten te bereiken. Ook stopt de bus naar Deventer letterlijk om de hoek!

Indeling:
Entree, hal, toiletruimte en meterkast. Uitgebouwde woonkamer met deur naar de tuin, keuken voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken, alwaar zich de aansluitingen voor de wasapparatuur bevinden.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan 1 met toegang tot balkon, badkamer met ligbad, douche, tweede toilet en wastafel.

Tweede verdieping: overloop met CV opstelling, bergruimte en vierde slaapkamer met wastafel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1969
- Voorzien van dak- en muurisolatie
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
- Verwarming en warm water middels CV combiketel (2010), recent onderhouden
- Vrijstaande stenen grage naast de woning gelegen
- Fraai uitzicht aan de voorzijde van de woning en vrij liggend aan speeltuin aan achterzijde
- Goede bereikbaarheid
- Voorzieningen in de buurt
- NEN 2580 meetrapport aanwezig

Woonoppervlak: 137m²

Inhoud: 522m³

Perceeloppervlak: 325 m2

Aanvaarding: In overleg

vraagprijs

€ 273.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning