2e Pauwenlandstraat 36

DEVENTER

Op de hoek van de 2e Pauwenlandstraat en de Kolkweg treft u deze karakteristieke benedenwoning met aangebouwde stenen garage. In deze voormalige dierenartsenpraktijk mag ook gewoond worden, en in overleg met de gemeente mogen hier eventueel meerdere wooneenheden gecreëerd worden. Groot pluspunt is de ruime kelder die onder het object gelegen is. De ligging van het object is ideaal: supermarkten en winkels bevinden zich op loopafstand, evenals het NS station. Indeling: Entree, hal, toegang tot kelder en toegang tot wachtkamer. Praktijkruimte voorzien van eenvoudig keukenblok en achterportaal met toiletruimte. Vanaf achterportaal te bereiken opslag/garage met koelruimte. Bijzonderheden: - Bouwjaar 1914 - Voormalige dierenartsenpraktijk - Deel van de woning onderkelderd - Voorzieningen op loopafstand - Dichtbij NS station gelegen - Meer...
lees verder »

vraagprijs

€ 175.000,-  
kosten koper
2e Pauwenlandstraat 36
DEVENTER
Op de hoek van de 2e Pauwenlandstraat en de Kolkweg treft u deze karakteristieke benedenwoning met aangebouwde stenen garage. In deze voormalige dierenartsenpraktijk mag ook gewoond worden, en in overleg met de gemeente mogen hier eventueel meerdere wooneenheden gecreëerd worden. Groot pluspunt is de ruime kelder die onder het object gelegen is.
De ligging van het object is ideaal: supermarkten en winkels bevinden zich op loopafstand, evenals het NS station.

Indeling:

Entree, hal, toegang tot kelder en toegang tot wachtkamer. Praktijkruimte voorzien van eenvoudig keukenblok en achterportaal met toiletruimte. Vanaf achterportaal te bereiken opslag/garage met koelruimte.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1914
- Voormalige dierenartsenpraktijk
- Deel van de woning onderkelderd
- Voorzieningen op loopafstand
- Dichtbij NS station gelegen
- Meerdere wooneenheden in overleg gemeente mogelijk
- Per direct te aanvaarden

vraagprijs

€ 175.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning