Bagijnenstraat 6 F10

DEVENTER

In het hart van Deventer treft u dit luxe tweekamerappartement, gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex "Het Meijershof" met ruim veel privacy biedend balkon, eigen parkeerplaats en fietsenberging in de parkeerkelder onder het gebouw. Begane grond: stijlvolle, ruime en lichte entree die is beveiligd met een videofooninstallatie en voorzien van een lift. Indeling Appartement: ruime entree met video intercom, met toegang tot het toilet, de meterkast, woonkamer voorzien van epoxy gietvloer, openslaande deuren naar het halfronde balkon, bergruimte met wasdroger- en wasmachineaansluiting, luxe u-vormige open keuken met inbouwapparatuur, slaapkamer met toegang tot de ruime, geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel, en tweede toilet. Algemeen: in het historisch centrum van Deventer gelegen, in de dire...
lees verder »

huurprijs

€955,-  
per maand
Bagijnenstraat 6 F10
DEVENTER
In het hart van Deventer treft u dit luxe tweekamerappartement, gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex "Het Meijershof" met ruim veel privacy biedend balkon, eigen parkeerplaats en fietsenberging in de parkeerkelder onder het gebouw.

Begane grond:
stijlvolle, ruime en lichte entree die is beveiligd met een videofooninstallatie en voorzien van een lift.

Indeling Appartement:
ruime entree met video intercom, met toegang tot het toilet, de meterkast, woonkamer voorzien van epoxy gietvloer, openslaande deuren naar het halfronde balkon, bergruimte met wasdroger- en wasmachineaansluiting, luxe u-vormige open keuken met inbouwapparatuur, slaapkamer met toegang tot de ruime, geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel, en tweede toilet.

Algemeen:
in het historisch centrum van Deventer gelegen, in de directe nabijheid treft u velerlei voorzieningen. Verwarmd door middel van stadsverwarming, de warmwatervoorziening door middel van een elektrische boiler, de woning is geheel voorzien van dubbel glas. De bijdrage voor de VVE bedraagt € 270,-- per maand.

De huurprijs is exclusief gas water en elektra. Huurder zal een borgsom voldoen ter grootte van 2 maanden huur.

KANDIDAAT HUURDERS ZULLEN VOORAF PROFESSIONEEL GESCREEND WORDEN DOOR EEN INSTANTIE.

Aanvaarding: per direct

huurprijs

€955,-  
per maand
Meer informatie
Bekijk locatie
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning