Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Binnensingel 50

DEVENTER

***WEGENS GROTE BELANGSTELLING VINDT ER A.S. DONDERDAG 23 JANUARI VAN 15:30 tot 17:00 EEN EENMALIG KIJKMOMENT PLAATS. GELIEVE AAN TE MELDEN VIA HET CONTACTFORMULIER*** Aan de rand van het centrum gelegen karakteristieke HOEKWONING met veel originele details zoals ornamenten op het plafond. De woning is gelegen in een rustige straat en op loopafstand van het Rijsterborgherpark, de buitengracht, de binnenstad, het NS-station en de IJssel. De woning heeft ook een tuintje van ongeveer 25m². Indeling: Begane grond: entree, hal met toegang tot de woonkamer, de eerste verdieping, kelder en aan het eind toilet. Lichte woonkamer met houten vloer, bergkast en schouw, halfopen keuken met inbouwapparatuur. Bergruimte en bijkeuken. Eerste verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers en grote badkamer met ligbad, separate douche, toilet, wastafel en r...
lees verder »

vraagprijs

€ 350.000,-  
kosten koper
Binnensingel 50
DEVENTER
***WEGENS GROTE BELANGSTELLING VINDT ER A.S. DONDERDAG 23 JANUARI VAN 15:30 tot 17:00 EEN EENMALIG KIJKMOMENT PLAATS. GELIEVE AAN TE MELDEN VIA HET CONTACTFORMULIER***

Aan de rand van het centrum gelegen karakteristieke HOEKWONING met veel originele details zoals ornamenten op het plafond. De woning is gelegen in een rustige straat en op loopafstand van het Rijsterborgherpark, de buitengracht, de binnenstad, het NS-station en de IJssel. De woning heeft ook een tuintje van ongeveer 25m².

Indeling:
Begane grond: entree, hal met toegang tot de woonkamer, de eerste verdieping, kelder en aan het eind toilet.
Lichte woonkamer met houten vloer, bergkast en schouw, halfopen keuken met inbouwapparatuur. Bergruimte en bijkeuken.
Eerste verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers en grote badkamer met ligbad, separate douche, toilet, wastafel en ruimte voor de wasmachine.
Vaste trap naar de tweede verdieping met één ruime slaapkamer en bergruimte. Er is de mogelijkheid een ruime tweede slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden:
- originele tegelvloer in de hal/overloop
- plafondornamenten
- meerdere schouwen in de woning
- hoge ramen
- inhoud van maar liefst 580 m3
- houten vloer in de woonkamer

Aanvaarding: in overleg.

vraagprijs

€ 350.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning