Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Eendrachtstraat 54

DEVENTER

Op loopafstand van het station vindt u dit unieke woon-winkel pand met mogelijkheid tot dubbele bewoning! Het object dateert uit de jaren '20 en bestaat uit 2 adressen: Eendrachtstraat 54 (woonhuis) en Lange Rij 37 (winkel). Boven de schakeling tussen winkel en woonhuis treft u een zeer royaal dakterras, waar het op ieder moment van de dag goed toeven is. Naast het dakterras beschikt het woonhuis ook nog eens over een balkon, gelegen op het zuiden. De riante inpandige garage onder het woonhuis biedt gelegenheid tot het stallen van meerdere voertuigen. Het winkelpand heeft de beschikking over een ruime provisiekelder. Het woonhuis zelf is zeer degelijk onderhouden, in het deel boven de winkel dient nog het een en ander opgeknapt te worden. Voorzieningen zoals winkels, restaurants, supermarkt en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstan...
lees verder »

vraagprijs

€ 375.000,-  
kosten koper
Eendrachtstraat 54
DEVENTER
Op loopafstand van het station vindt u dit unieke woon-winkel pand met mogelijkheid tot dubbele bewoning! Het object dateert uit de jaren '20 en bestaat uit 2 adressen: Eendrachtstraat 54 (woonhuis) en Lange Rij 37 (winkel). Boven de schakeling tussen winkel en woonhuis treft u een zeer royaal dakterras, waar het op ieder moment van de dag goed toeven is. Naast het dakterras beschikt het woonhuis ook nog eens over een balkon, gelegen op het zuiden. De riante inpandige garage onder het woonhuis biedt gelegenheid tot het stallen van meerdere voertuigen. Het winkelpand heeft de beschikking over een ruime provisiekelder. Het woonhuis zelf is zeer degelijk onderhouden, in het deel boven de winkel dient nog het een en ander opgeknapt te worden.
Voorzieningen zoals winkels, restaurants, supermarkt en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand van de woning.

Indeling:

Begane grond: Entree, hal, meterkast, toegang tot inpandige garage met aansluitingen wasapparatuur en CV opstelling en badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche. Via de hal is de inpandige winkelruimte te bereiken, voorzien van meerdere pashokjes, toegang tot provisiekelder en een eigen entree met overkapping aan de Lange Rij.

1e verdieping: Overloop, toiletruimte. Royale woonkamer in L-opstelling voorzien van vaste kast en karakteristieke uitbouw boven de straat. Moderne keuken in L-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: kookplaat, afzuigkap en oven. Via de keuken toegang tot balkon op het zuiden. De woonkamer biedt toegang tot een royaal dakterras van maar liefst 33 m2!
Boven de winkel: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, waarvan 1 voorzien van vaste kast, en een met toegang tot genoemd dakterras.

2e verdieping: Overloop met douchevoorziening en toegang tot 2 slaapkamers.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1925/1927
- Combinatie woon-winkelpand
- Dubbele bewoning mogelijk
- Royale inpandige garage
- Riant dakterras en balkon op het zuiden
- 2 provisiekelders
- Voorzieningen op loopafstand

vraagprijs

€ 375.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning