0570 544 644

Engestraat 6 a

DEVENTER

In hartje centrum wonen met een fantastisch dakterras van bijna 50m², in een gemoderniseerd VIER KAMER APPARTEMENT IN TWEE WOONLAGEN. U heeft een fantastisch panorama over de prachtige binnenstad met alle voorzieningen op loopafstand plus alle gemakken van een appartement met maar liefst drie slaapkamers. Indeling: hal, trap naar… Eerste woonlaag: overloop met intercom, toilet met fonteintje, ruime woonkamer met fraaie massief eikenvloer en moderne open keuken voorzien van RVS afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, oven, koelkast en diepvriezer plus een granieten werkblad. Tweede woonlaag: vaste trap, lichte overloop, drie slaapkamers plus een geheel betegelde badkamer met douche, toilet, wastafel, aansluiting voor wasmachine, goed begaanbare vaste trap welke toegang biedt tot het riante dakterras. De 2e woonlaag is in zijn gehe...
lees verder »

vraagprijs

€ 269.000,-  
kosten koper
Engestraat 6 a
DEVENTER
In hartje centrum wonen met een fantastisch dakterras van bijna 50m², in een gemoderniseerd VIER KAMER APPARTEMENT IN TWEE WOONLAGEN. U heeft een fantastisch panorama over de prachtige binnenstad met alle voorzieningen op loopafstand plus alle gemakken van een appartement met maar liefst drie slaapkamers.

Indeling: hal, trap naar…

Eerste woonlaag: overloop met intercom, toilet met fonteintje, ruime woonkamer met fraaie massief eikenvloer en moderne open keuken voorzien van RVS afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, oven, koelkast en diepvriezer plus een granieten werkblad.

Tweede woonlaag: vaste trap, lichte overloop, drie slaapkamers plus een geheel betegelde badkamer met douche, toilet, wastafel, aansluiting voor wasmachine, goed begaanbare vaste trap welke toegang biedt tot het riante dakterras. De 2e woonlaag is in zijn geheel met laminaat belegd.

Het appartement biedt zowel binnen als buiten veel woonplezier. Het geheel is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en heeft een (eigen) CV-ketel uit 2002 welke dient voor zowel de verwarming als het warm water. Het terras en de kozijnen zijn in 2016 geschilderd.

Aanvaarding op korte termijn

vraagprijs

€ 269.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning