Haverstraat 37

DEVENTER

Op loopafstand van het NS-station treft u deze karakteristieke en knusse tussenwoning. De woning dateert uit 1876 en is typerend in het straatbeeld in de gewilde wijk "Voorstad". Aan de binnenkant van de woning dient er nog het een en ander opgeknapt en gemoderniseerd te worden, zodat men deze woning geheel naar eigen wens en smaak in kan richten. Met het bepalen van de vraagprijs is hier uiteraard rekening mee gehouden. Het centrum van Deventer met al haar voorzieningen bevindt zich op loop/fietsafstand van de woning. Daarnaast bevindt de supermarkt zich op 5 minuten lopen. Binnen enkele minuten bevindt u zich daarnaast met de auto op de A1 in de richting Hengelo/Amsterdam. Indeling: Begane grond: Entree, hal. Woonkamer voorzien van open haard. Open keuken voorzien van eenvoudig keukenblok. Middels achterportaal te bereiken toiletruim...
lees verder »

vraagprijs

€ 130.000,-  
kosten koper
Haverstraat 37
DEVENTER
Op loopafstand van het NS-station treft u deze karakteristieke en knusse tussenwoning. De woning dateert uit 1876 en is typerend in het straatbeeld in de gewilde wijk "Voorstad". Aan de binnenkant van de woning dient er nog het een en ander opgeknapt en gemoderniseerd te worden, zodat men deze woning geheel naar eigen wens en smaak in kan richten. Met het bepalen van de vraagprijs is hier uiteraard rekening mee gehouden.

Het centrum van Deventer met al haar voorzieningen bevindt zich op loop/fietsafstand van de woning. Daarnaast bevindt de supermarkt zich op 5 minuten lopen. Binnen enkele minuten bevindt u zich daarnaast met de auto op de A1 in de richting Hengelo/Amsterdam.

Indeling:

Begane grond: Entree, hal. Woonkamer voorzien van open haard. Open keuken voorzien van eenvoudig keukenblok. Middels achterportaal te bereiken toiletruimte en toegang tot de tuin. Daarnaast is de woonkamer voorzien van een praktische trapkast.

1e verdieping: Overloop met toegang tot bergkast, 2 royale slaapkamers en badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel, toilet en aansluitingen wasapparatuur.


Bijzonderheden:


- Bouwjaar 1876
- In karakteristieke buurt gelegen
- Tuin op het zuidwesten met stenen berging
- Woning dient opgeknapt te worden
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
- Voorzieningen in de directe nabijheid
- Ingemeten middels NEN2580


Woonoppervlak: 63 m2

Inhoud: 217 m3

Perceel: 54 m2

Aanvaarding: per direct

vraagprijs

€ 130.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning