Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Hunneperkade 0 ong

DEVENTER

Het project Op deze in het oog springende zichtlocatie aan de Hunneperkade, hoek Kamperstraat, worden 42 ruimteboxen en 11 bedrijfsunits gerealiseerd. Een industriële uitstraling, strakke lijnen, hoge ruimten en stoere materialen zullen typerend zijn voor deze ontwikkeling. Ruimteboxen Deze ruimteboxen zijn slechts nog te huur! Achter de bedrijfsunits zullen de ruimteboxen worden gerealiseerd op een af te sluiten terrein, en o.a. voorzien van cameratoezicht. Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld opslag voor een ondernemer uit de binnenstad, een particulier met, caravan, boot, camper, oldtimer, of de zzp-er zoals een schilder, timmerman of stucadoor! Check de site ruimtebox.nl en bel ons voor meer informatie. U kunt kiezen uit 1 typen Type H (1e verdieping): Afmetingen (lxbxh) : 5,50 m x 2,98 m x 2,50 m, vrije hoogte 2,10 m Huurpr...
lees verder »

huurprijs

€95,-  
per maand
Hunneperkade 0 ong
DEVENTER
Het project

Op deze in het oog springende zichtlocatie aan de Hunneperkade, hoek Kamperstraat, worden 42 ruimteboxen en 11 bedrijfsunits gerealiseerd.

Een industriële uitstraling, strakke lijnen, hoge ruimten en stoere materialen zullen typerend zijn voor deze ontwikkeling.

Ruimteboxen

Deze ruimteboxen zijn slechts nog te huur!

Achter de bedrijfsunits zullen de ruimteboxen worden gerealiseerd op een af te sluiten terrein, en o.a. voorzien van cameratoezicht.
Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld opslag voor een ondernemer uit de binnenstad, een particulier met, caravan, boot, camper, oldtimer, of de zzp-er zoals een schilder, timmerman of stucadoor!
Check de site ruimtebox.nl en bel ons voor meer informatie.

U kunt kiezen uit 1 typen

Type H (1e verdieping):
Afmetingen (lxbxh) : 5,50 m x 2,98 m x 2,50 m, vrije hoogte 2,10 m
Huurprijs: € 95,-- per maand te vermeerderen met BTW


Ligging/bereikbaar

De locatie bevindt zich aan de Hunneperkade / Kamperstraat, gelegen op bedrijvenpark ‘Bergweide’ nabij het centrum. Het is een perfecte zichtlocatie vanaf de Snipperlingsdijk, die toegang biedt naar het centrum. Ook de A1 is met 5 minuten bereikbaar. Parkeren tbv de units kan op eigen terrein aan de voorzijde.

Betrokken partijen

Bronsvoord Makelaars werkt in collegiale samenwerking met Rodenburg Bedrijfsmakelaars, in opdracht van opdrachtgever BronsVast.


Informatie

Voor meer informatie m.b.t. de beschikbaarheid van de units, ruimteboxen, prijzen, opleverniveau, enz. neem contact met ons op!

huurprijs

€95,-  
per maand
Meer informatie
Bekijk locatie
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning