0570 544 644

Jan van Logterenlaan 2

DEVENTER

Op een van de grotere percelen in de wijk Graveland gelegen, onder architectuur van Derk Jan Hutten gebouwde en modern vormgegeven VRIJSTAANDE VILLA (2000) met ruime stenen garage, houten blokhut en fraai aangelegde tuin rondom. Dit verrassend ingedeelde en hoogwaardig afgewerkte woonhuis biedt veel praktische woonruimte en de mogelijkheid om wonen en werken te combineren. Indeling: overdekte entree, hal, toilet, meterkast, garderobe, royale tuingerichte woonkamer met open haard, eetkamer, separate werkkamer, moderne luxe open Italiaanse design woonkeuken in hoekopstelling voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur, aparte lees en tv-kamer af te sluiten middels dubbele deur, bijkeuken. De gehele begane grond is voorzien van Belgisch hardsteen met vloerverwarming, met uitzondering van de lees-/tv-kamer. De schuifpuien van zowel de woonke...
lees verder »

vraagprijs

€ 725.000,-  
kosten koper
Jan van Logterenlaan 2
DEVENTER
Op een van de grotere percelen in de wijk Graveland gelegen, onder architectuur van Derk Jan Hutten gebouwde en modern vormgegeven VRIJSTAANDE VILLA (2000) met ruime stenen garage, houten blokhut en fraai aangelegde tuin rondom. Dit verrassend ingedeelde en hoogwaardig afgewerkte woonhuis biedt veel praktische woonruimte en de mogelijkheid om wonen en werken te combineren.

Indeling: overdekte entree, hal, toilet, meterkast, garderobe, royale tuingerichte woonkamer met open haard, eetkamer, separate werkkamer, moderne luxe open Italiaanse design woonkeuken in hoekopstelling voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur, aparte lees en tv-kamer af te sluiten middels dubbele deur, bijkeuken. De gehele begane grond is voorzien van Belgisch hardsteen met vloerverwarming, met uitzondering van de lees-/tv-kamer. De schuifpuien van zowel de woonkeuken als de eetkamer bieden toegang tot het overdekte terras. De aparte kamer is eenvoudig te transformeren naar o.a. een slaapkamer gelegen op de begane grond. De zeer ruime garage kan ook worden omgebouwd tot bijvoorbeeld praktijkruimte. De garage is dermate ruim dat er een badkamer gerealiseerd kan worden zonder afbreuk te doen aan de garage.

Verdieping: overloop met lichtkoepel, separaat toilet, waskast met ruimte voor wasmachine en wasdroger, vier slaapkamers, royale badkamer met bad, separate douche en wastafel behorende bij de ouderslaapkamer, tweede badkamer voorzien van dubbele wastafel en douche.

Algemeen:
- zowel binnen als buiten zeer goed onderhouden;
- villa met verschillende mogelijkheden m.b.t. wonen en werken;
- woning heeft veel zon- en daglichttoetreding en biedt door tuingericht ontwerp veel privacy;
- perceeloppervlakte circa 921 m², bouwjaar 2000;
- ligging op korte afstand van winkels, basisscholen, ziekenhuis en kinderopvangfaciliteiten;
- onder architectuur aangelegde zonnige tuin gelegen op het zuiden;
- alle ramen zijn voorzien van een draai-kiepsysteem;
- schilderwerk buiten recent uitgevoerd;
- woning is voorzien van een alarminstallatie.

Eigenlijk kan alleen een bezichtiging het bijzondere karakter van de woning tonen. Maak dus gerust een afspraak en laat u verrassen.

Aanvaarding in overleg.

vraagprijs

€ 725.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning