Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Keizerspad 44

DEVENTER

In de jonge woonwijk 'Landsherenkwartier' gelegen, moderne tussenwoning met berging en eigen parkeerplaats. De woning is goed geïsoleerd en onderhoudsarm. De buurt is groen ingericht en gesitueerd aan de stadsrand, vlakbij prachtige parken, bossen en waterpartijen. De voorzijde van de woning is gelegen aan een kindvriendelijke groenstrook waar geen auto's kunnen komen en met vrij uitzicht. Indeling: entree, hal met toilet, lichte, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de keurig aangelegde achtertuin, fraaie open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet, via vaste trap te bereiken tweede verdieping. Tweede verdieping: ruime zolder met dakraam, opstel...
lees verder »

vraagprijs

€ 295.000,-  
kosten koper
Keizerspad 44
DEVENTER
In de jonge woonwijk 'Landsherenkwartier' gelegen, moderne tussenwoning met berging en eigen parkeerplaats. De woning is goed geïsoleerd en onderhoudsarm. De buurt is groen ingericht en gesitueerd aan de stadsrand, vlakbij prachtige parken, bossen en waterpartijen. De voorzijde van de woning is gelegen aan een kindvriendelijke groenstrook waar geen auto's kunnen komen en met vrij uitzicht.

Indeling: entree, hal met toilet, lichte, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de keurig aangelegde achtertuin, fraaie open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.
De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet, via vaste trap te bereiken tweede verdieping.

Tweede verdieping: ruime zolder met dakraam, opstelplaats wasmachine en bergruimte. Mogelijkheid tot het realiseren van één of twee extra (slaap)kamers.

Algemeen:
- Verwarming middels stadsverwarming
- Grotendeels voorzien van PVC vloer
- Achtertuin ligt op het zuiden
- Energielabel A

vraagprijs

€ 295.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning