Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Koningin Julianastraat 116

DEVENTER

Dit keurig onderhouden 3-kamer (hoek) appartement met 2 balkons en ruime inpandige berging in het souterrain is gelegen op de 3e woonlaag, heeft veel lichtinval en is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten portaal met intercom en ligt op loopafstand van het winkelcentrum Keizerslanden. Verwarming geschiedt d.m.v. stadsverwarming en warmwater middels een geiser. De totale woonoppervlakte is 78 m². INDELING Entree, provisiekast en toilet met fontein. Dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblok met granito aanrechtblad, gasfornuis, aansluiting voor de wasmachine en toegang tot het balkon aan de voorzijde. Zonnige en lichte woonkamer voorzien van een laminaatvloer. Twee slaapkamers waarvan 1 met toegang tot het balkon aan de achterzijde. Vernieuwde badkame...
lees verder »

vraagprijs

€ 138.000,-  
kosten koper
Koningin Julianastraat 116
DEVENTER
Dit keurig onderhouden 3-kamer (hoek) appartement met 2 balkons en ruime inpandige berging in het souterrain is gelegen op de 3e woonlaag, heeft veel lichtinval en is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten portaal met intercom en ligt op loopafstand van het winkelcentrum Keizerslanden. Verwarming geschiedt d.m.v. stadsverwarming en warmwater middels een geiser. De totale woonoppervlakte is 78 m².

INDELING
Entree, provisiekast en toilet met fontein. Dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblok met granito aanrechtblad, gasfornuis, aansluiting voor de wasmachine en toegang tot het balkon aan de voorzijde. Zonnige en lichte woonkamer voorzien van een laminaatvloer. Twee slaapkamers waarvan 1 met toegang tot het balkon aan de achterzijde. Vernieuwde badkamer met wastafel en ruime douche.

ALGEMEEN:
- Stadsverwarming
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing
- Uitstekende ligging nabij voorzieningen
- Solide en actieve VvE.

vraagprijs

€ 138.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning