Koningin Julianastraat 80

DEVENTER

***WEGENS GROTE BELANGSTELLING VINDT ER A.S. MAANDAG 8 APRIL VAN 15:00 - 16:30 EEN EENMALIG KIJKMOMENT PLAATS. GELIEVE AAN TE MELDEN VIA HET CONTACTFORMULIER*** In de wijk Keizerslanden ligt deze onder handen te nemen tussenwoning. De klussers onder ons kunnen zich flink uitleven met deze opknapper! De woning is voorzien van een diepe achtertuin met vrijstaande berging en achterom. Voorzieningen zoals supermarkt, winkels en restaurants liggen in de directe nabijheid van de woning. De bus naar het centrum van Deventer vertrekt letterlijk om de hoek. Voor degenen die de rust even willen opzoeken, bevindt zich men met 10 minuten lopen middenin de natuur! Indeling: Begane grond: Entree, hal, toiletruimte, meterkast. Royale woonkamer met toegang tot de tuin. Dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblok. 1e verdieping: Overloop met toe...
lees verder »

vraagprijs

€ 115.000,-  
kosten koper
Koningin Julianastraat 80
DEVENTER
***WEGENS GROTE BELANGSTELLING VINDT ER A.S. MAANDAG 8 APRIL VAN 15:00 - 16:30 EEN EENMALIG KIJKMOMENT PLAATS. GELIEVE AAN TE MELDEN VIA HET CONTACTFORMULIER***

In de wijk Keizerslanden ligt deze onder handen te nemen tussenwoning. De klussers onder ons kunnen zich flink uitleven met deze opknapper! De woning is voorzien van een diepe achtertuin met vrijstaande berging en achterom.
Voorzieningen zoals supermarkt, winkels en restaurants liggen in de directe nabijheid van de woning. De bus naar het centrum van Deventer vertrekt letterlijk om de hoek. Voor degenen die de rust even willen opzoeken, bevindt zich men met 10 minuten lopen middenin de natuur!

Indeling:

Begane grond: Entree, hal, toiletruimte, meterkast. Royale woonkamer met toegang tot de tuin. Dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblok.

1e verdieping: Overloop met toegang tot 4 slaapkamers, allen voorzien van vaste kast.

Bijzonderheden:

- Kluswoning uit 1961
- Aan voetpad gelegen
- Diepe achtertuin op het oosten
- Ruime berging in de achtertuin
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
- Voorzieningen op loopafstand


Woonoppervlak: 89 m2
Inhoud: 298 m3
Perceeloppervlak: 148 m2

Aanvaarding: per direct

vraagprijs

€ 115.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning