Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Laan van Borgele 40 F312

DEVENTER

In serviceflat Beeckestein bieden wij een comfortabel 2-kamer appartement te koop aan. Zelfstandig wonen, in alle privacy, met zo weinig mogelijk zorgen, maar wel met alle nodige voorzieningen, faciliteiten en direct beschikbare contacten. Vanaf het balkon kijkt u vrij uit naar het park. Beeckestein is gelegen in een rustige woonwijk, in een omgeving met veel groenvoorziening en binnen loopbereik van een prachtig wandelpark en twee gezellige winkelcentra. Het stadscentrum is met de bus in tien minuten te bereiken. De groene, rustige buurt, aan de rand van de historische stad Deventer vormt voor Beeckestein een geliefde woonomgeving. Indeling: Entree, hal met meterkast en toiletruimte, woonkamer met toegang tot de aangesloten slaapkamer (door een lamellengordijn gescheiden) met ruime inbouwkasten met toegang tot het balkon en de badkamer...
lees verder »

vraagprijs

€ 52.500,-  
kosten koper
Laan van Borgele 40 F312
DEVENTER
In serviceflat Beeckestein bieden wij een comfortabel 2-kamer appartement te koop aan. Zelfstandig wonen, in alle privacy, met zo weinig mogelijk zorgen, maar wel met alle nodige voorzieningen, faciliteiten en direct beschikbare contacten.
Vanaf het balkon kijkt u vrij uit naar het park.

Beeckestein is gelegen in een rustige woonwijk, in een omgeving met veel groenvoorziening en binnen loopbereik van een prachtig wandelpark en twee gezellige winkelcentra. Het stadscentrum is met de bus in tien minuten te bereiken. De groene, rustige buurt, aan de rand van de historische stad Deventer vormt voor Beeckestein een geliefde woonomgeving.

Indeling:
Entree, hal met meterkast en toiletruimte, woonkamer met toegang tot de aangesloten slaapkamer (door een lamellengordijn gescheiden) met ruime inbouwkasten met toegang tot het balkon en de badkamer. De badkamer heeft ook een deur naar het toilet. Vanuit de woonkamer is de halfopen keuken en de bijkeuken met wasmachine-aansluiting te bereiken. (keuken en bijkeuken zijn indien gewenst af te sluiten met de nog aanwezige deuren.)

Beeckestein
Beeckestein biedt service op maat en het complex is dan ook van alle gemakken voorzien zoals enkele dagen per week aanwezigheid van een kapper en fysiotherapeut en er is een mini wasserette.

Het standaard servicepakket bestaat uit o.a.: tuinonderhoud, onderhoud algemene ruimten, installaties en gezamenlijke inventaris; schoonmaak van de algemene ruimten en glasbewassing; levering warm en koud water; centrale verwarming; aansluiting voor kabel tv en tevens een glasvezel aansluiting; volledige administratie t.b.v. de VvE; alle zaken die met beheer van het gebouw te maken hebben; personeel ten behoeve van dienstverlening; ondersteuning van activiteiten t.b.v. bewoners etc. Het tarief voor dit standaard servicepakket voor het tweekamer appartement bedraagt €293,- per maand; eigenaarslast € 136,-; voorschot stookkosten € 74,- (prijspeil 2019).

Voor overige diensten zoals onder andere het ophalen van vuilniszakken, technische hulp, wasserette, e.d. zijn prijzen aanwezig bij de receptie. De aanwezige logeerkamers kunnen eveneens via de receptie worden gehuurd.

Bijzonderheden:
- 2-kamerappertement op de 3de woonlaag gelegen
- vrij uitzicht vanaf balkon
- alle gemakken van Beeckestein beschikbaar
- servicekosten € 293,- eigenaarslasten € 136,- voorschot stookkosten € 74,-
- parkeergarage mogelijk te huur indien beschikbaar
- aanvaarding per direct

vraagprijs

€ 52.500,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning