0570 544 644

Laan van Borgele 40 F601

DEVENTER

In serviceflat Beeckestein bieden wij een comfortabel appartement te koop aan. Zelfstandig wonen, in alle privacy, met zo weinig mogelijk zorgen, maar wel met alle nodige voorzieningen, faciliteiten en direct beschikbare contacten. Dit ruime 4-kamer appartement dient nog afgewerkt te worden, maar kan dus ook volledig naar eigen smaak en wens worden ingericht. Vanaf het balkon kijkt u vrij weg naar al het moois wat Deventer te bieden heeft. Beeckestein is gelegen in een rustige woonwijk, in een omgeving met veel groenvoorziening en binnen loopbereik van twee prachtige wandelparken en twee gezellige winkelcentra. Het stadscentrum is met de bus in tien minuten te bereiken. De groene, rustige buurt, aan de rand van de historische stad Deventer vormt voor Beeckestein een geliefde woonomgeving. Indeling: Entree, hal, meterkast en toiletruimte...
lees verder »

vraagprijs

€ 55.000,-  
kosten koper
Laan van Borgele 40 F601
DEVENTER
In serviceflat Beeckestein bieden wij een comfortabel appartement te koop aan. Zelfstandig wonen, in alle privacy, met zo weinig mogelijk zorgen, maar wel met alle nodige voorzieningen, faciliteiten en direct beschikbare contacten. Dit ruime 4-kamer appartement dient nog afgewerkt te worden, maar kan dus ook volledig naar eigen smaak en wens worden ingericht. Vanaf het balkon kijkt u vrij weg naar al het moois wat Deventer te bieden heeft.

Beeckestein is gelegen in een rustige woonwijk, in een omgeving met veel groenvoorziening en binnen loopbereik van twee prachtige wandelparken en twee gezellige winkelcentra. Het stadscentrum is met de bus in tien minuten te bereiken. De groene, rustige buurt, aan de rand van de historische stad Deventer vormt voor Beeckestein een geliefde woonomgeving.
Indeling:

Entree, hal, meterkast en toiletruimte. Royale woonkamer in Z-vorm, met aan 2 kanten vrij uitzicht. Vnauit de woonkamer toegang tot 2 ruime slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer voorzien is van vaste kastenruimte en toegang biedt tot het balkon. Vanuit de ouderslaapkamer tevens toegang tot eenvoudig uitgevoerde badkamer voorzien van douche en wastafel.
Vanuit de woonkamer is de dichte keuken te bereiken, welke is uitgevoerd in L-opstelling en een doorloop biedt tot het aparte washok, alwaar zich de aansluitingen voor de wasapparatuur bevinden.

Beeckestein
Beeckestein biedt service op maat, en het complex is dan ook van alle gemakken voorzien. Om hier gebruik van te maken, neemt men een zogenaamd basispakket af. Dit servicepakket bestaat uit o.a.: onderhoud algemene ruimten, installaties en gezamenlijke inventaris; schoonmaak/glasbewassing; waterlevering; levering electriciteit en verwarming; centrale communicatiemiddelen; volledige administratie t.b.v. de VvE; alle zaken die met beheer van het gebouw te maken hebben; personeel ten behoeve van dienstverlening; bemiddeling bij verkrijgen van huishoudelijke- of verpleegkundige hulp; assurantiekosten; winkelvoorziening; ondersteuning activiteiten t.b.v. bewoners; etc. Het tarief voor dit basis servicepakket voor het vierkamer appartement bedraagt 290,- per maand.

Voor overige service zoals bijvoorbeeld bezorging van warme maaltijden, huishoudelijke hulp, technische hulp, wasserette, ophalen vuilniszakken en gebruik overige diensten is een tarievenlijst beschikbaar.

Bijzonderheden:
- 4-kamer serviceflat op 9de woonlaag gelegen
- Vrij uitzicht vanaf balkon
- Appartement dient nog afgewerkt te worden
- Alle gemakken van Beeckestein beschikbaar
- Ruimste appartement in het complex


Woonoppervlak: 86 m²

Inhoud: 275 m³

Aanvaarding: Per direct

vraagprijs

€ 55.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning