Laan van Borgele 40 F813

DEVENTER

Op de 8e verdieping van de serviceflat Beeckestein treft u dit ruim opgezette vierkamer-appartement met een fantastisch uitzicht over de stad Deventer. Het appartementencomplex is onder architectuur in 1974 gerealiseerd en sindsdien degelijk onderhouden. Naast het appartement heeft u ook de beschikking over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en twee separate bergingen! In deze serviceflat staan comfort en veiligheid centraal, waardoor het een uitstekende plek is om in alle rust de oude dag door te brengen, maar ook een plek om in een veilige omgeving te wonen. Beeckestein is gelegen in een rustige woonwijk, in een omgeving met veel groenvoorziening en binnen loopbereik van twee prachtige wandelparken en twee gezellige winkelcentra. Het stadscentrum is met de bus in tien minuten te bereiken. Daarnaast beschikt het appartementenc...
lees verder »

vraagprijs

€ 129.000,-  
kosten koper
Laan van Borgele 40 F813
DEVENTER
Op de 8e verdieping van de serviceflat Beeckestein treft u dit ruim opgezette vierkamer-appartement met een fantastisch uitzicht over de stad Deventer. Het appartementencomplex is onder architectuur in 1974 gerealiseerd en sindsdien degelijk onderhouden. Naast het appartement heeft u ook de beschikking over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en twee separate bergingen! In deze serviceflat staan comfort en veiligheid centraal, waardoor het een uitstekende plek is om in alle rust de oude dag door te brengen, maar ook een plek om in een veilige omgeving te wonen.

Beeckestein is gelegen in een rustige woonwijk, in een omgeving met veel groenvoorziening en binnen loopbereik van twee prachtige wandelparken en twee gezellige winkelcentra. Het stadscentrum is met de bus in tien minuten te bereiken. Daarnaast beschikt het appartementencomplex zelf over een eigen wasserette, bibliotheek, kapper en logeerkamers (tegen betaling beschikbaar).

Indeling:

Begane grond:
Entree met bellenbord en intercom, hal, receptie, brievenbussen, grote conversatie zaal, logeerkamers, trapopgang en liften naar verdiepingen en inpandige fietsenstalling met oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping treft u alle voorzieningen in het complex, zoals recreatieruimte met biljart, kapper, fysiotherapeut en bibliotheek

8e verdieping:
Entree, hal, toiletruimte en meterkast. Royale woonkamer in Z-opstelling met apart eetgedeelte. Dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken / berging met aansluitingen voor wasapparatuur. Totaal twee slaapkamers, waarvan één met toegang tot balkon en toegang tot badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en drie inbouwkasten. De tweede slaapkamer is ook meer dan geschikt als studeer-of hobbykamer. Tevens is er op de gang een berging die bij het appartement hoort.

Bijzonderheden:

- Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder onder het gebouw
- Extra berging, inloopkast tegenover de voordeur en een grote berging op de 1e verdieping
- Bouwjaar 1974
- Grotendeels dubbele beglazing
- Verwarming middels blokverwarming, warm water middels centrale voorziening
- Fantastisch uitzicht over Deventer
- Vele voorzieningen in het complex
- Huismeester voor klein en middelgroot onderhoud
- Servicekosten en bijdrage VvE €518,- per maand en stookkosten €110,- (voorschot)

De servicekosten worden onder andere gebruikt voor:
- Tuinonderhoud
- Onderhoud aan het complex en gemeenschappelijke ruimten
- Personeelskosten
- Levering van water
- Winkelvoorziening
- Ondersteuning bij activiteiten voor bewoners
- Ondersteuning bij verkrijgen van huishoudelijke of verpleegkundige hulp

Voor overige service zoals bijvoorbeeld bezorging van warme maaltijden, huishoudelijke hulp, technische hulp, wasserette, ophalen vuilniszakken, gebruik logeerkamers en gebruik overige diensten is een tarievenlijst beschikbaar.

Woonoppervlak: 85 m2

Inhoud: 298 m3

Aanvaarding: in overleg

Bijdrage VvE huis: €210,-

Bijdrage VvE garage €15,-

Servicekosten: €293,-

vraagprijs

€ 129.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning