Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Lange Bisschopstraat 16 a

DEVENTER

Midden in het centrum van Deventer gelegen ruim 2-kamer appartement verdeeld over twee verdiepingen met eigen dakterras op het zuidoosten! Dit appartement is rond 1900 gebouwd en de afgelopen jaren gemoderniseerd. Het appartement beschikt daarnaast over een bescheiden dakterras op de 2e verdieping. Naast de ligging is ook de ruimte in dit appartement uniek: wonen en slapen zijn van elkaar gescheiden op verschillende verdiepingen! Aan het begin van een van de drukste winkelstraten van Deventer gelegen is op deze locatie altijd iets te beleven. Parkeren kan echter gewoon “voor de deur” met een parkeervergunning. Daarnaast bevindt het NS station zich op 5 minuten lopen. Indeling: Begane grond: Hoofdentree complex 1e verdieping: Entree, hal, trapopgang 2e verdieping: Hal met toiletruimte, toegang tot royale woonkamer voorzien van sfe...
lees verder »

vraagprijs

€ 199.500,-  
kosten koper
Lange Bisschopstraat 16 a
DEVENTER
Midden in het centrum van Deventer gelegen ruim 2-kamer appartement verdeeld over twee verdiepingen met eigen dakterras op het zuidoosten! Dit appartement is rond 1900 gebouwd en de afgelopen jaren gemoderniseerd. Het appartement beschikt daarnaast over een bescheiden dakterras op de 2e verdieping. Naast de ligging is ook de ruimte in dit appartement uniek: wonen en slapen zijn van elkaar gescheiden op verschillende verdiepingen!

Aan het begin van een van de drukste winkelstraten van Deventer gelegen is op deze locatie altijd iets te beleven. Parkeren kan echter gewoon “voor de deur” met een parkeervergunning. Daarnaast bevindt het NS station zich op 5 minuten lopen.

Indeling:

Begane grond:
Hoofdentree complex

1e verdieping:
Entree, hal, trapopgang

2e verdieping:
Hal met toiletruimte, toegang tot royale woonkamer voorzien van sfeervolle laminaatvloer en open haard. Vanuit de woonkamer toegang tot de keuken voorzien van eenvoudig keukenblok en CV opstelling.

3e verdieping:
Overloop met toegang tot riante slaapkamer met toegang tot 2e slaapkamer en dakterras, vanuit de overloop toegang tot badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
- Op toplocatie in Deventer gelegen
- Verwarming en warm water middels CV combiketel
- Grotendeels dubbele beglazing.
- Authentiek appartement
- Woonkamer voorzien van open haard


Woonoppervlak: 104m²

Inhoud: 363m³

Aanvaarding: per direct

vraagprijs

€ 199.500,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning