Lange Bisschopstraat 46

DEVENTER

Midden in het centrum van Deventer treft u dit winkelpand met bovengelegen kamers. Dit karakteristieke pand is rond 1900 gebouwd, en heeft recent een ingrijpende opknapbeurt gehad. De toegang tot het complex is typisch voor de binnenstad: een steegje met toegang vanaf de Grote Overstraat leidt naar de achterkant van het pand alwaar zich de toegang tot het pand bevindt. 1e verdieping: Op deze etage is te huur een kamer van 28m², op deze etage is tevens een woonkamer, keuken met toegang tot een achterportaal met toiletruimte en badkamer, welke is voorzien van een wastafel en inloopdouche, deze is voor gezamenlijk gebruik met de bewoner van de bovengelegen verdieping. De huur voor het appartement op de eerste verdieping bedraagt €525,- exclusief gas/water/elektra. Huurder is 1 maand waarborgsom verschuldigd. Potentiële huurders zul...
lees verder »

huurprijs

€525,-  
per maand
Lange Bisschopstraat 46
DEVENTER
Midden in het centrum van Deventer treft u dit winkelpand met bovengelegen kamers. Dit karakteristieke pand is rond 1900 gebouwd, en heeft recent een ingrijpende opknapbeurt gehad. De toegang tot het complex is typisch voor de binnenstad: een steegje met toegang vanaf de Grote Overstraat leidt naar de achterkant van het pand alwaar zich de toegang tot het pand bevindt.

1e verdieping:
Op deze etage is te huur een kamer van 28m², op deze etage is tevens een woonkamer, keuken met toegang tot een achterportaal met toiletruimte en badkamer, welke is voorzien van een wastafel en inloopdouche, deze is voor gezamenlijk gebruik met de bewoner van de bovengelegen verdieping.

De huur voor het appartement op de eerste verdieping bedraagt €525,- exclusief gas/water/elektra.

Huurder is 1 maand waarborgsom verschuldigd. Potentiële huurders zullen door een extern bureau professioneel worden gescreend. Minimale huurperiode: 1 jaar. Geen huurtoeslag mogelijk!

huurprijs

€525,-  
per maand
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning