Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Ruysdaelstraat 57

DEVENTER

In een rustige woonomgeving gelegen tussenwoning met berging en diepe tuin. Deze woning ligt op een steenworp afstand van de IJssel en grenst aan de voorzijde aan een brede groenstrook. Deze keurig onderhouden woning is gelegen op een perceel van 153 m² eigen grond en heeft een achterom en grote overkapping in de op het zuidoosten gelegen achtertuin. Indeling: entree, hal, toilet en trapkast, woonkamer met schuifpui naar de tuin en fraaie open keuken met diverse inbouwapparatuur. Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en badkamer met douche en wastafelmeubel. Tweede verdieping: middels vlizotrap bereikbare zolder met bergruimte en CV opstelling. Deze woning ligt in een prettige woonomgeving met meerdere speelvoorzieningen, scholen en winkels. Aanvaarding: in overleg...
lees verder »

vraagprijs

€ 185.000,-  
kosten koper
Ruysdaelstraat 57
DEVENTER
In een rustige woonomgeving gelegen tussenwoning met berging en diepe tuin. Deze woning ligt op een steenworp afstand van de IJssel en grenst aan de voorzijde aan een brede groenstrook. Deze keurig onderhouden woning is gelegen op een perceel van 153 m² eigen grond en heeft een achterom en grote overkapping in de op het zuidoosten gelegen achtertuin.

Indeling: entree, hal, toilet en trapkast, woonkamer met schuifpui naar de tuin en fraaie open keuken met diverse inbouwapparatuur.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en badkamer met douche en wastafelmeubel.
Tweede verdieping: middels vlizotrap bereikbare zolder met bergruimte en CV opstelling.

Deze woning ligt in een prettige woonomgeving met meerdere speelvoorzieningen, scholen en winkels.

Aanvaarding: in overleg

vraagprijs

€ 185.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning