Veldstraat 20

DEVENTER

***WEGENS GROTE BELANGSTELLING VINDT ER A.S. VRIJDAG 18 JANUARI VAN 9:00 - 10:00 EEN EENMALIG KIJKMOMENT PLAATS. GELIEVE AAN TE MELDEN VIA HET CONTACTFORMULIER*** In de gewilde Zwolse wijk treft u deze karakteristieke en uitgebouwde eindwoning. De woning dateert uit 1906 en kan met een paar aanpassingen in gebruik worden genomen! Het winkelcentrum Boxbergerweg ligt op 2 minuten lopen van de woning, daarnaast is het centrum van Deventer met 5 minuten fietsen te bereiken. De bus naar het NS station Deventer stopt om de hoek. Indeling: Begane grond: Entree, hal, meterkast, toiletruimte en toegang tot provisiekelder. Vanuit de hal toegang tot de eetkamer met woonkamer en-suite, voorzien van vaste kast en sfeervolle en luxe gashaard. Dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblok en diverse inbouwapparatuur, te weten: vaatwasser, koelka...
lees verder »

vraagprijs

€ 265.000,-  
kosten koper
Veldstraat 20
DEVENTER
***WEGENS GROTE BELANGSTELLING VINDT ER A.S. VRIJDAG 18 JANUARI VAN 9:00 - 10:00 EEN EENMALIG KIJKMOMENT PLAATS. GELIEVE AAN TE MELDEN VIA HET CONTACTFORMULIER***

In de gewilde Zwolse wijk treft u deze karakteristieke en uitgebouwde eindwoning. De woning dateert uit 1906 en kan met een paar aanpassingen in gebruik worden genomen!
Het winkelcentrum Boxbergerweg ligt op 2 minuten lopen van de woning, daarnaast is het centrum van Deventer met 5 minuten fietsen te bereiken. De bus naar het NS station Deventer stopt om de hoek.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toiletruimte en toegang tot provisiekelder. Vanuit de hal toegang tot de eetkamer met woonkamer en-suite, voorzien van vaste kast en sfeervolle en luxe gashaard. Dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblok en diverse inbouwapparatuur, te weten: vaatwasser, koelkast, gasfornuis en afzuigkap. De begane grond beschikt nog over diverse authentieke elementen!

1e verdieping:
Overloop met toegang tot toiletruimte en 2 ruime slaapkamers.

2e verdieping:
Overloop voorzien van CV opstelling, toegang tot 3e slaapkamer en riante badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafel en aansluitingen wasapparatuur.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1906
- Woning is direct te betrekken maar gedateerd uitgevoerd
- Woning voorzien van grotendeels dubbele beglazing
- Verwarming en warm water middels CV combiketel
- Diverse authentieke elementen
- In gewilde Zwolse wijk gelegen
- Voorzieningen in de directe nabijheid
- NEN 2580 meetrapport beschikbaar


Woonoppervlak: 115 m2

Inhoud: 476 m3

Perceeloppervlak: 104 m2

Aanvaarding: per direct

vraagprijs

€ 265.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning