Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Vonderstraat 48

DEVENTER

Sfeervolle jaren 30' hoekwoning MET GARAGE! In de populaire wijk “de Worp” ligt deze lichte hoekwoning, met erker en knusse tuin. Vanuit de lichte woonkamer is er een vrij uitzicht aan de voorkant van het huis. De woning ligt vlakbij het prachtige Worpplantsoen en op steenworp afstand van de IJssel met diverse strandjes en horecagelegenheden. De Worp is een rustige en zeer kindvriendelijke wijk op loopafstand van het centrum van Deventer. Indeling: Entree, hal met toegang tot kelder, wc en trapopgang, sfeervolle woonkamer, met erker aan de voorzijde, houtkachel, half open keuken voorzien van inbouwapparatuur en met toegang tot de tuin. Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar de 2de verdieping, 3 slaapkamers waarvan één met grote kledingkast en badkamer met douche en wastafel. Tweede verdieping: Zolderruimte met CV en op...
lees verder »

vraagprijs

€ 250.000,-  
kosten koper
Vonderstraat 48
DEVENTER
Sfeervolle jaren 30' hoekwoning MET GARAGE! In de populaire wijk “de Worp” ligt deze lichte hoekwoning, met erker en knusse tuin. Vanuit de lichte woonkamer is er een vrij uitzicht aan de voorkant van het huis.

De woning ligt vlakbij het prachtige Worpplantsoen en op steenworp afstand van de IJssel met diverse strandjes en horecagelegenheden. De Worp is een rustige en zeer kindvriendelijke wijk op loopafstand van het centrum van Deventer.

Indeling:
Entree, hal met toegang tot kelder, wc en trapopgang, sfeervolle woonkamer, met erker aan de voorzijde, houtkachel, half open keuken voorzien van inbouwapparatuur en met toegang tot de tuin.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar de 2de verdieping, 3 slaapkamers waarvan één met grote kledingkast en badkamer met douche en wastafel.
Tweede verdieping: Zolderruimte met CV en opstelling wasapparatuur. Het is het mogelijk om een vierde slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden:
- Met garage met smeerput!
- Gewilde jaren 30 woonwijk.
- Perceeloppervlakte 135m²
- In het huis zitten nog oude elementen, zoals glas in lood, balken plafond en paneeldeuren.
- Buitenschilderwerk 2017/2018 uitgevoerd
- Verwarming middels CV ketel (Nefit) uit 2009

vraagprijs

€ 250.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning