Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Dorpsstraat 0 ong

DIEPENVEEN

In de kern van Diepenveen wordt het prachtige appartementengebouw "het Weteringshuys" gerealiseerd. Het gebouw krijgt een duurzame en luxe uitstraling. Het past door haar architectuur binnen de typerende dorpse bebouwing van Diepenveen. Hiermee zorgt het voor een kwalitatief en vooral hoogwaardige invulling op deze markante plek in het dorp. Op de begane grond van het Weteringshuys komen een aantal commerciële ruimten die kunnen variëren in grootte. Daarboven worden vier zeer royale en luxe appartementen gerealiseerd. Winkels en andere voorzieningen bevinden zich op steenworpafstand. Daarnaast vindt u grote steden, zoals het centrum van Deventer, binnen 6 km. Maar ook Zwolle en Apeldoorn zijn eenvoudig en snel te bereiken. Aan de rand van de Hanzestad Deventer treft u het groene dorp Diepenveen. Met ongeveer 1800 huishoudens heeft...
lees verder »

vraagprijs

€ 765.000,-  
vrij op naam
Dorpsstraat 0 ong
DIEPENVEEN
In de kern van Diepenveen wordt het prachtige appartementengebouw "het Weteringshuys" gerealiseerd. Het gebouw krijgt een duurzame en luxe uitstraling. Het past door haar architectuur binnen de typerende dorpse bebouwing van Diepenveen. Hiermee zorgt het voor een kwalitatief en vooral hoogwaardige invulling op deze markante plek in het dorp. Op de begane grond van het Weteringshuys komen een aantal commerciële ruimten die kunnen variëren in grootte.

Daarboven worden vier zeer royale en luxe appartementen gerealiseerd. Winkels en andere voorzieningen bevinden zich op steenworpafstand. Daarnaast vindt u grote steden, zoals het centrum van Deventer, binnen 6 km. Maar ook Zwolle en Apeldoorn zijn eenvoudig en snel te bereiken.

Aan de rand van de Hanzestad Deventer treft u het groene dorp Diepenveen. Met ongeveer 1800 huishoudens heeft het een dorpse en gezellige sfeer. Het dorp grenst aan één kant aan Deventer, maar is verder omsloten door bossen en weilanden, die uitnodigen voor een heerlijke wandeling. De omgeving van Diepenveen is kenmerkend voor het Sallandse coulisselandschap.
Het dorp telt vele landgoederen waar u, ook culinair, kunt genieten van de natuur. Denk hierbij aan Abdij Sion en landgoed De Hoek, waar u kunt golfen. Maar ook het uitgestrekte landgoed De Rande is met zijn bos- en waterrijke omgeving erg aantrekkelijk voor een wandel- of fietstocht. Het dorp heeft een actief verenigingsleven, met onder meer handbal, volleybal, tafeltennis, badminton, gymnastiek, tennis, biljart en paardrijden.

Diepenveen zelf heeft alle belangrijke voorzieningen. Voor alle dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het Dorpscentrum. Het aanbod van winkels is zeer ruim, de Albert Heijn, bakker, traiteur en slager vindt u letterlijk om de hoek. Aan de overzijde van de weg vindt u brasserie Zonnig. Hier kunt u heerlijk op het terras genieten van een drankje, lunch of diner. Het vriendelijke personeel bezorgt, als u dat wenst, uw diner ook thuis.
Kortom: Diepenveen heeft het allemaal!

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping van appartementengebouw het Weteringshuys zijn twee prachtige en bovenal goed ingedeelde, royale appartementen gesitueerd. De woonkamer en woonkeuken meten samen ruim 100 m2 en er zijn standaard 2 luxe badkamers.
De ruime master bedroom is 20 m2 en heeft aansluitend een inloopkast en een eigen badkamer met bad, dubbele wastafel en inloopdouche. Daarnaast zijn er nog 2 kamers die gebruikt kunnen worden als slaap-, hobby of studeerkamer. Ook deze kamers hebben de beschikking over een mooie badkamer. Ook is er voorzien in een wasruimte en een inpandige berging.

De appartementen beschikken ieder over twee overdekte balkons zodat u optimaal van buiten kunt genieten. Ook worden er 2 eigen overdekte parkeerplaatsen aan de woningen toegewezen. De lift zorgt voor een goede toegankelijkheid van de appartementen.

De prijs van deze appartementen bedraagt voor appartement A €850.000,- v.o.n. en voor appartement B €780.000,- v.o.n.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping van het appartementengebouw biedt plaats aan twee zeer royale penthouses. De kap is voorzien van veel dakkapellen die zorgen dat het binnen heerlijk licht en gezellig is. Vanuit de hal, waar zelfs gedacht is aan een nis voor de garderobe, bereikt u de ruime woonkamer met woonkeuken. De oppervlakte van deze ruimte is meer dan 100 m2! De penthouses beschikken over een balkon dat grenst aan de woonkamer en nog een tweede balkon op het westen. Deze overdekte buitenruimten zorgen ervoor dat u een groot deel van het jaar comfortabel kunt zitten. Elk penthouse beschikt over een dubbele parkeerbox op de begane grond, twee badkamers en verschillende slaapkamers.

Aan het tweede balkon is de master bedroom gelegen, deze is 20 m2 groot en heeft aansluitend een inloopkast en een eigen badkamer met bad, dubbele wastafel en inloopdouche. Daarnaast zijn er nog 2 kamers die gebruikt kunnen worden als slaap- hobby of studeerkamer. Ook deze kamers hebben de beschikking over een mooie badkamer.

De prijs van deze appartementen bedraagt voor appartement C €825.000,- v.o.n. en voor appartement D €765.000,- v.o.n.


Nieuwsgierig geworden of meer informatie? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0570-544644 of email ons: info@bronsvoordmakelaars.nl

vraagprijs

€ 765.000,-  
vrij op naam
Meer informatie
Bekijk locatie
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning