Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Huzarenlaan 16

EPSE

Op een werkelijk prachtige locatie gelegen royaal vrijstaand landhuis met inpandige garage (bouwjaar 1956). Dit unieke object ligt op een zeer royaal perceel, totaal 47.120 m², met meerdere terrassen, gazon, borders en een eigen bos met wandelpaden. Via een oprijlaan met op afstand bestuurbare poort komt u bij deze keurig onderhouden woning. Het pand is zeer geschikt voor liefhebbers van de natuur die wel buitenaf willen wonen, maar niet afgelegen. In enkele minuten bent u in Gorssel of bij op oprit van de A1. Indeling: via bordestrap naar entree, hal, toilet en toegang tot een tweede hal met toegang tot woonkamer met fraai uitzicht over de tuin en bossen, aangesloten eetkamer met woonkeuken, de keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur. Tevens geeft de hal toegang tot de werkkamer, slaapkamer en badkamer en is er toegang tot he...
lees verder »

vraagprijs

€ 1.250.000,-  
kosten koper
Huzarenlaan 16
EPSE
Op een werkelijk prachtige locatie gelegen royaal vrijstaand landhuis met inpandige garage (bouwjaar 1956). Dit unieke object ligt op een zeer royaal perceel, totaal 47.120 m², met meerdere terrassen, gazon, borders en een eigen bos met wandelpaden.

Via een oprijlaan met op afstand bestuurbare poort komt u bij deze keurig onderhouden woning. Het pand is zeer geschikt voor liefhebbers van de natuur die wel buitenaf willen wonen, maar niet afgelegen. In enkele minuten bent u in Gorssel of bij op oprit van de A1.

Indeling: via bordestrap naar entree, hal, toilet en toegang tot een tweede hal met toegang tot woonkamer met fraai uitzicht over de tuin en bossen, aangesloten eetkamer met woonkeuken, de keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur. Tevens geeft de hal toegang tot de werkkamer, slaapkamer en badkamer en is er toegang tot het souterrain met meerdere ruimtes en inpandige garage met aansluitingen voor de wasapparatuur en CV ketel.

Eerste verdieping: overloop, ruime slaapkamer met balkon, inloopkast en fraaie badkamer. Tevens is er boven de werkkamer nog een entresol aanwezig, heerlijke ruimte om lekker een boek te lezen.

Tweede verdieping: middels een vlizotrap bereikbare bergruimte over het rechter deel van het huis.

Op het buiten terrein bevindt zich onder andere nog een ruime schuur met carport voor 3 auto's en een houten berging met aangebouwde ruime veranda, om zo in alle jaargetijden van de prachtige buiten omgeving te kunnen genieten.

Algemeen:
- totaal 47.120 m² eigen grond
- CV ketel uit 2018
- platte daken in 2018 vervangen

Aanvaarding: in overleg.

vraagprijs

€ 1.250.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning