Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Renbaan 3

EPSE

Karakteristiek vrijstaand huis in de stijl van de jaren ’30. Gelegen aan een landelijke harde zandweg op de grens van Joppe en Epse (Gorssel - gem. Lochem). Dit buitengebied (Oxe) kenmerkt zich door weids, schaarsbebouwd (akker)land met een wisselende variëteit aan groene gewassen. De minimale bebouwing en het uitgestrekte landelijk gebied waarborgt een oase aan rust en comfort. Het levendige dorp Gorssel, op de grens van Salland en de Achterhoek, met alle voorzieningen waaronder voortreffelijke basisscholen, is met fiets en auto eenvoudig te bereiken, Deventer en Zutphen (resp. ca 8 en 13 km) liggen op ca. 15 à 20 min. rijden afstand. In ca. 10 minuten bent u op de A1. Het huis is rondom voorzien van een afrastering waarin een elektronisch te bedienen hek toegang geeft tot de oprit naar huis en grote dubbele garage met in het ver...
lees verder »

vraagprijs

€ 699.000,-  
kosten koper
Renbaan 3
EPSE
Karakteristiek vrijstaand huis in de stijl van de jaren ’30.

Gelegen aan een landelijke harde zandweg op de grens van Joppe en Epse (Gorssel - gem. Lochem).
Dit buitengebied (Oxe) kenmerkt zich door weids, schaarsbebouwd (akker)land met een wisselende variëteit aan groene gewassen. De minimale bebouwing en het uitgestrekte landelijk gebied waarborgt een oase aan rust en comfort.

Het levendige dorp Gorssel, op de grens van Salland en de Achterhoek, met alle voorzieningen waaronder voortreffelijke basisscholen, is met fiets en auto eenvoudig te bereiken, Deventer en Zutphen (resp. ca 8 en 13 km) liggen op ca. 15 à 20 min. rijden afstand. In ca. 10 minuten bent u op de A1.

Het huis is rondom voorzien van een afrastering waarin een elektronisch te bedienen hek toegang geeft tot de oprit naar huis en grote dubbele garage met in het verlengde een grote schuur.
Een groot betegeld terras aan de achterzijde van het huis geeft zicht op een grasveld ,omzoomd door struiken en bomen. Aan de voorzijde staan o.a. twee imposante kastanjebomen te midden van een weelde aan Rhododendrons.

Entree van het huis via een overdekte buitenhal waarin de voordeur, die toegang geeft tot een hal met toilet en urinoir en eveneens een garderobekast.
Door de tussendeur komt men in een grote zitkamer met o.a. een antieke (Franse) marmeren schouw. Er bevindt zich een vaste kast. Alle ramen hebben een dubbelglas roede-verdeling. Op de vloer een eiken parket dat doorloopt in een lichte en sfeervolle zijkamer. Ook hier dubbelglas met roedeverdeling. De zitkamer gaat via schuifdeuren over in een zeer ruime en lichte serre. Omgeven door een raampartij voorzien van dubbel glas. De serre wordt verwarmd middels vloerverwarming.

Fraai uitzicht over terras en tuin.

Vanuit zowel zitkamer als serre is er toegang (v.v.) via schuifdeuren tot een ruime eetkeuken, merk Bruynzeel, natuurstenen granito blad. In de keuken ingebouwde apparatuur: oven, vaatwasser, stoomoven, magnetron, inductie-kookplaat en één gaspit en Quooker. In de keuken bevindt zich de ingebouwde meterkast. Met o.a. slimme meter, watermeter, aansluitingen voor glasvezel, Wifi e.d.
Vanuit de keuken komt men in de bijkeuken alwaar een dubbeldeurs-koelkast, een slobbak, een zeer ruime bergkast, waar zich ook de compacte CV-ketel bevindt. Via de bijkeuken kan men binnenkomen of het huis verlaten, ideaal bij natte weersomstandigheden. Daartoe is er ook een extra garderobe.

Een trap naar de eerste etage leidt naar een overloop waarop uitkomen masterbedroom, badkamer en werk-of slaapkamer. Op de overloop een ruime ingebouwde kast. Trap en gehele bovenverdieping zijn belegd met origineel Besouw katoen tapijt. In de masterbedroom aan twee zijden een praktische kastenwand met schuifdeuren.
Een tv-scherm, is vernuftig weggewerkt in het plafond. Over de gehele breedte van de raampartij een rolluik, elektrisch te bedienen. De badkamer is voorzien van douche, gesepareerd toilet en twee wastafels, waarboven een sierlijke ovalen spiegel.
De werkkamer, die ook als slaapkamer kan dienen, is (nu nog) voorzien van vast bureau en schuif-kasten. Vanuit de werkkamer heeft men een prachtig uitzicht over tuin en het belendende akkerland. Rolluiken voor beide ramen.

Op de tweede verdieping, via een vaste trap, bevinden zich twee zolder kamers waartussen zich een bescheiden zolder ruimte bevindt met was-en droogfaciliteit. Een wand-brede kastenwand in de ene kamer en een grote boekenkast in de andere. Beide lichte kamers voorzien van Velux-dakramen met horren.
Alle kamers beneden en boven zijn voorzien van horren.

Het gehele huis is onderkelderd in drie segmenten, bereikbaar vanuit de serre.
Het oorspronkelijke deel is ingericht en wordt gebruikt als wijnkelder en herbergt tevens een onthardingsinstallatie.
Pomp en regelapparatuur voor de vloerverwarming zijn in de wand weggewerkt.
Het tweede segment is een ruime provisiekelder voorzien van legplanken en een ingebouwde kast.
Het gedeelte tussen de twee kelderdelen geeft ruimte voor apparatuur zoals bijv. een vrieskastje of “spulletjes”.

Voor de beregening van de tuin is er een bewateringsinstallatie geïnstalleerd met aansluitpunten over de gehele tuin verspreid. Deze is aangesloten op een pomp, welke in één van de schuren is gemonteerd en afkoppelbaar is. Langs de ca. 70 meter lange haag van laurier en coniferen ligt een druppelslang, aangesloten op de beregeningsinstallatie.

Kortom een fraai gelegen, karakteristiek, goed onderhouden woonhuis in een landelijke woonomgeving, doch centraal gelegen nabij rijksweg A1, openbaar vervoer en Hanzesteden Deventer en Zutphen.

vraagprijs

€ 699.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning