Ravensweerdsweg 32

GORSSEL

Op een unieke locatie aan de rivier de IJssel ligt deze semi-bungalow met keldergedeelte en vrijstaande garage. Vanuit de woning kijkt u uit over de prachtige uiterwaarden. De bungalow ligt aan de rand van de "Ravenswaarden", een uniek natuurgebied wat zijn reliëf heeft te danken aan de, ten tijde van de ijstijd, meegevoerde materialen die hebben geleid tot een fraaie eindmorene. De "Ravenswaarden" is door zijn bijzondere biotoop bij talloze diersoorten als reeën, ooievaars, lepelaars, hazen erg in trek. Gelegen op deze eindmorene biedt de woning een ideaal zicht op dit schouwspel, dat elk moment van de dag weer anders is. De fraaie zonsondergangen belichten tegen de avond het stroomgebied van de IJssel met zijn mooie coulisselandschap. Met de auto bevindt u zich in 5 minuten in het dorp Gorssel, waar de dagelijkse boodschappen gehaal...
lees verder »

vraagprijs

€ 1.095.000,-  
kosten koper
Ravensweerdsweg 32
GORSSEL
Op een unieke locatie aan de rivier de IJssel ligt deze semi-bungalow met keldergedeelte en vrijstaande garage. Vanuit de woning kijkt u uit over de prachtige uiterwaarden. De bungalow ligt aan de rand van de "Ravenswaarden", een uniek natuurgebied wat zijn reliëf heeft te danken aan de, ten tijde van de ijstijd, meegevoerde materialen die hebben geleid tot een fraaie eindmorene. De "Ravenswaarden" is door zijn bijzondere biotoop bij talloze diersoorten als reeën, ooievaars, lepelaars, hazen erg in trek. Gelegen op deze eindmorene biedt de woning een ideaal zicht op dit schouwspel, dat elk moment van de dag weer anders is. De fraaie zonsondergangen belichten tegen de avond het stroomgebied van de IJssel met zijn mooie coulisselandschap.

Met de auto bevindt u zich in 5 minuten in het dorp Gorssel, waar de dagelijkse boodschappen gehaald kunnen worden. Met een kwartier bereikt u het centrum van de Hanzesteden Deventer en Zutphen. De A1 bevindt zich op 10 minuten rijafstand.

Naast het opknappen van de woning is het ook mogelijk om uw eigen droomwoning op dit prachtige perceel te bouwen! De huidige bouwverordening staat een uitbreiding van de woning toe.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal, meterkast, toiletruimte. Open keuken met woonkamer in L-vorm. Vanaf hal te bereiken tussenhal met toegang tot 3 slaapkamers, waarvan 2 voorzien van vaste kasten en een badkamer voorzien van douche en wastafel. De vanaf de slaapkamer te bereiken berging met aansluitingen voor de wasapparatuur geeft toegang tot een latere aanbouw met kelder, thans in gebruik als extra woonkamer. Buitenom is het CV ruimte te bereiken.

Eerste verdieping: middels vaste trap te bereiken overloop met toegang tot 2 slaapkamers en een ruime vliering.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1960
- Op unieke locatie in natuurgebied gelegen
- Voorzien van muurisolatie
- Houten kozijnen voorzien van grotendeels dubbele beglazing
- Verwarming middels CV combiketel(2004) en warm water middels een elektrische
boiler.
- Mogelijkheid tot herbouw
- Voorzieningen in de nabije omgeving
- Vele culturele uitstapjes in de omgeving en fietsroutes langs de IJssel en door de
Gelderse Achterhoek

vraagprijs

€ 1.095.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning