Lochemseweg 128 a

HARFSEN

Op gewilde locatie in het centrum van het dorp gelegen, goed onderhouden ROYAAL VRIJSTAAND UITGEBOUWD WOONHUIS met garage, voldoende parkeergelegenheid en fraai aangelegde zonnige tuin rondom. Indeling Begane grond: ruime entree / hal met toilet, meterkast, riante woonkamer met schouw en open haard, erker en eethoek, moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, schuifpui naar terras en op het zuiden gesitueerde zonnige achtertuin. Via een tussenportaal komt u in een riante slaapkamer met vaste kastenwand, airco en eigen moderne luxe badkamer met douche, toilet, en ligbad. Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, inloopkast en tweede badkamer met douche, toilet en ligbad. Zolder: middels vlizotrap te bereiken Algemeen: - bouwjaar 1998; - alarminstallatie aanwezig; - winkels en openbaar vervoer in de nabije omgevin...
lees verder »

vraagprijs

€ 430.000,-  
kosten koper
Lochemseweg 128 a
HARFSEN
Op gewilde locatie in het centrum van het dorp gelegen, goed onderhouden ROYAAL VRIJSTAAND UITGEBOUWD WOONHUIS met garage, voldoende parkeergelegenheid en fraai aangelegde zonnige tuin rondom.

Indeling
Begane grond: ruime entree / hal met toilet, meterkast, riante woonkamer met schouw en open haard, erker en eethoek, moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, schuifpui naar terras en op het zuiden gesitueerde zonnige achtertuin. Via een tussenportaal komt u in een riante slaapkamer met vaste kastenwand, airco en eigen moderne luxe badkamer met douche, toilet, en ligbad.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, inloopkast en tweede badkamer met douche, toilet en ligbad.

Zolder: middels vlizotrap te bereiken

Algemeen:
- bouwjaar 1998;
- alarminstallatie aanwezig;
- winkels en openbaar vervoer in de nabije omgeving;
- de A1 ligt op slechts 10 autominuten verwijderd alsmede de prachtige Hanzesteden Zutphen en Deventer;
- perceel ca. 539 m².

Aanvaarding: in overleg.

vraagprijs

€ 430.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning