0570 544 644

Schepersweg 10

HARFSEN

Zeer vrij en landelijk gelegen vrijstaande woning met ruime schuren en weiland. Deze in 1991 gebouwde woning is volledig geïsoleerd en ligt op een zeer ruim perceel van totaal 13.965 m². Het huis is voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, waardoor gelijkvloers wonen mogelijk is. De woning ligt in een uniek landschap met rondom adembenemende vergezichten. Volkomen vrijheid en rust doch op korte afstand van de driehoek Gorssel, Joppe en Harfsen. De A1 ligt op slechts 10 autominuten verwijderd alsmede de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Indeling: Entree, hal, toilet, woonkamer, dichte nieuwe moderne woonkeuken voorzien van o.a. van een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met toegang tot overkapping, slaapkamer en badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Eerste verdieping: overloop me...
lees verder »

vraagprijs

€ 598.000,-  
kosten koper
Schepersweg 10
HARFSEN
Zeer vrij en landelijk gelegen vrijstaande woning met ruime schuren en weiland. Deze in 1991 gebouwde woning is volledig geïsoleerd en ligt op een zeer ruim perceel van totaal 13.965 m². Het huis is voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, waardoor gelijkvloers wonen mogelijk is.

De woning ligt in een uniek landschap met rondom adembenemende vergezichten. Volkomen vrijheid en rust doch op korte afstand van de driehoek Gorssel, Joppe en Harfsen. De A1 ligt op slechts 10 autominuten verwijderd alsmede de Hanzesteden Zutphen en Deventer.

Indeling: Entree, hal, toilet, woonkamer, dichte nieuwe moderne woonkeuken voorzien van o.a. van een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met toegang tot overkapping, slaapkamer en badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel.

Eerste verdieping: overloop met ruime bergkast, drie slaapkamers en wasruimte met toilet en wastafel.

Algemeen:
* Rustige ligging
* Nabij uitvalswegen en Zutphen
* Verwarming middels Nefit CV ketel 2013
* Goed onderhouden
* Zeer goed geïsoleerd
* Voorzien van rolluiken

Aanvaarding: in overleg

vraagprijs

€ 598.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning