0570 544 644

Keizersweg 42

HOLTEN

Aan de rand van het Overijsselse dorp Holten ligt deze vrijstaande woonboerderij op een perceel grond van maar liefst 1770m². Dit object is in 1900 gebouwd en bezit dus nog vele authentieke details uit die tijd. De woning zelf dient van onder tot boven gerenoveerd te worden en kan dus naar eigen smaak worden ingericht. Het object is aan de rand van Holten, tegen het industrieterrein aan gelegen. Het uitzicht vanaf de woning is doch fraai te noemen, aangezien dit terrein wordt afgeschermd middels een bos. Voorzieningen, zoals winkels en het NS station, bevinden zich op fietsafstand. De A1 bereikt u in slechts 5 autominuten rijden. In overleg met de gemeente is het creëren van een woon-werklocatie mogelijk! Hierbij kan dan gedacht worden aan het opknappen van de woning en het plaatsen van een bedrijfshal (in de lichtere milieucategorie...
lees verder »

vraagprijs

€ 250.000,-  
kosten koper
Keizersweg 42
HOLTEN
Aan de rand van het Overijsselse dorp Holten ligt deze vrijstaande woonboerderij op een perceel grond van maar liefst 1770m². Dit object is in 1900 gebouwd en bezit dus nog vele authentieke details uit die tijd. De woning zelf dient van onder tot boven gerenoveerd te worden en kan dus naar eigen smaak worden ingericht.

Het object is aan de rand van Holten, tegen het industrieterrein aan gelegen. Het uitzicht vanaf de woning is doch fraai te noemen, aangezien dit terrein wordt afgeschermd middels een bos. Voorzieningen, zoals winkels en het NS station, bevinden zich op fietsafstand. De A1 bereikt u in slechts 5 autominuten rijden.

In overleg met de gemeente is het creëren van een woon-werklocatie mogelijk! Hierbij kan dan gedacht worden aan het opknappen van de woning en het plaatsen van een bedrijfshal (in de lichtere milieucategorie) aan de zijkant of achterzijde van de woning.

Indeling:
Entree, hal, woonkamer met toegang tot voortuin, toegang tot 3 slaapkamers en achtergedeelte, voorheen in gebruik als washok annex berging. Vanuit deze berging toegang tot de achtertuin. Vanuit buitenom toegang tot vrijstaande schuur.

Bijzonderheden:
- Perceel van maar liefst 1770 m²
- Bouwjaar 1900
- Betreft een karakteristieke woning volgens de gemeente.
- Woning dient volledig opgeknapt te worden
- Aan de rand van Holten gelegen.

Woonoppervlak: 79m2

Inhoud: 326 m3

Perceeloppervlak: 1790 m²

Aanvaarding: per direct

vraagprijs

€ 250.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning