Lochemseweg 85

JOPPE

Unieke locatie! Zeer fraai en landelijk gelegen geheel nieuw gebouwd woonhuis (1998) met oprijlaan en authentiek deels rietgedekte schuur (voormalige deel) en een meerdere opstallen waaronder een paardenstal met rijbak. Het geheel is gelegen op 3.44.14 ha. en bestaat naast het erf uit een rijbak alsmede een 5-tal weilanden welke aan de achterzijde grenzen aan de Dommerbeek en aan de linkerzijde aan een bosperceel. De woning is in 2007 uitgebouwd en volledig gemoderniseerd en gerenoveerd. Daarnaast is het buitenterrein volledig opnieuw ingericht en aangepakt. Oude opstallen zijn verwijderd en de volgende nieuwe op stallen zijn geplaatst: geïsoleerde paardenstal met daarin 4 boxen, werktuigenloods alsmede berging met carport. Daarnaast is de voormalige deel volledig gerenoveerd. OPRIJLAAN MET ELEKTRISCH TOEGANGSHEK UNIEKE LIGGING DICHT...
lees verder »

vraagprijs

€ 785.000,-  
kosten koper
Lochemseweg 85
JOPPE
Unieke locatie! Zeer fraai en landelijk gelegen geheel nieuw gebouwd woonhuis (1998) met oprijlaan en authentiek deels rietgedekte schuur (voormalige deel) en een meerdere opstallen waaronder een paardenstal met rijbak.

Het geheel is gelegen op 3.44.14 ha. en bestaat naast het erf uit een rijbak alsmede een 5-tal weilanden welke aan de achterzijde grenzen aan de Dommerbeek en aan de linkerzijde aan een bosperceel. De woning is in 2007 uitgebouwd en volledig gemoderniseerd en gerenoveerd. Daarnaast is het buitenterrein volledig opnieuw ingericht en aangepakt. Oude opstallen zijn verwijderd en de volgende nieuwe op stallen zijn geplaatst: geïsoleerde paardenstal met daarin 4 boxen, werktuigenloods alsmede berging met carport. Daarnaast is de voormalige deel volledig gerenoveerd.

OPRIJLAAN MET ELEKTRISCH TOEGANGSHEK

UNIEKE LIGGING DICHT BIJ A1 en 33000 m2 om de woning.

Indeling: entree, hal, toilet, meterkast, eetgedeelte, woonkamer, hoekkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De vloer van de hal, entree en keuken zijn voorzien van tegels, die van de woonkamer van laminaat.

Eerste verdieping:
Middels vaste trap te bereiken, overloop, 3 slaapkamers waarvan een zeer ruim (eenvoudig meerdere kamers van te maken), c.v. opstelplaats, luxe badkamer voorzien van toilet, bidet, ruime inloopdouche en dubbele wasgelegenheid.

Paardenstal
Afmeting: 7,60 x 10,20 meter. Voorzien van 4 paardenboxen.

Rijbak
Afmeting: 18 x 38 meter.

Werktuigenloods
Afmeting: 10 x 15 meter

Schuur met carport
Afmeting: 10 x 5,20 meter

Voormalige deel
Afmeting: 12 x 9,40 meter

Uitbreiding naar meer stallen is mogelijk zowel in de paardenstal als in de loods. Goede uitrij-mogelijkheden naar het bos en de Gorsselse Heide.

Aanvaarding: in overleg.

vraagprijs

€ 785.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning