0570 544 644

Wichinksweg 8

LETTELE

Aan de rand van het dorp gelegen volledig over de lengte uitgebouwde twee onder een kap woning met stenen garage en een mooi aangelegde onderhoudsarme tuin met veel privacy en uitstekende zonligging. In de loop der jaren hebben de navolgende ver-/bijbouwingen plaatsgevonden: volledige uitbouw van de begane grond (1992), spouwmuur- en vloerisolatie (2002) en plaatsing nieuwe keuken (2004). Indeling: entree/hal, toilet, meterkast, bergkast onder de trap, lichte ruime woonkamer met laminaat vloer, moderne open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur zoals: koelkast, combimagnetron (los), vaatwasser en 5 pits gas op glasplaat, afzuigschouw, bijkeuken met wma- en drogeraansluiting. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, waarvan één met wastafel en één met inbouwkast, lichte badkamer met bad, douche in bad, wastafelmeubel en toilet. ...
lees verder »

vraagprijs

€ 210.000,-  
kosten koper
Wichinksweg 8
LETTELE
Aan de rand van het dorp gelegen volledig over de lengte uitgebouwde twee onder een kap woning met stenen garage en een mooi aangelegde onderhoudsarme tuin met veel privacy en uitstekende zonligging.

In de loop der jaren hebben de navolgende ver-/bijbouwingen plaatsgevonden: volledige uitbouw van de begane grond (1992), spouwmuur- en vloerisolatie (2002) en plaatsing nieuwe keuken (2004).

Indeling: entree/hal, toilet, meterkast, bergkast onder de trap, lichte ruime woonkamer met laminaat vloer, moderne open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur zoals: koelkast, combimagnetron (los), vaatwasser en 5 pits gas op glasplaat, afzuigschouw, bijkeuken met wma- en drogeraansluiting.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, waarvan één met wastafel en één met inbouwkast, lichte badkamer met bad, douche in bad, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping: overloop, ruime zolder-/hobbykamer met bergruimte, c.v.-ketel opstelplaats.

vraagprijs

€ 210.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning