Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Vordenseweg 6 c

LOCHEM

Kavel te koop waarop een vrijstaande recreatiewoning gebouwd kan worden, gelegen op het groene "Bospark Ruighenrode" te Lochem op ca. 540m² eigen grond. Conform het bestemmingsplan gelden voor het bouwen de volgende regels: - Binnen het bouwvlak is één recreatiewoning toegestaan - De oppervlakt evan een recreatiewoning mag niet meer dan 75 m2 bedragen (inclusief berging, veranda of andere overkappingen), de goothoogte niet meer dan 3,5 meter bedragen, de bouwhoogte niet meer dan 7 meter en de inhoud niet meer dan 300 m3. - herbouw van een woning is mogelijk ter plaatse van de bebouwingscontour van de huidige recreatiewoning, of op een locatie die maximaal 10 meter van de huidige bebouwingscontour is gesitueerd. - per recreatiewoning is maximaal 1 vrijstaande berging toegestaan met een oppervlakte van maximaal 6 m2 (die wordt verreke...
lees verder »

vraagprijs

€ 49.000,-  
kosten koper
Vordenseweg 6 c
LOCHEM
Kavel te koop waarop een vrijstaande recreatiewoning gebouwd kan worden, gelegen op het groene "Bospark Ruighenrode" te Lochem op ca. 540m² eigen grond.

Conform het bestemmingsplan gelden voor het bouwen de volgende regels:
- Binnen het bouwvlak is één recreatiewoning toegestaan
- De oppervlakt evan een recreatiewoning mag niet meer dan 75 m2 bedragen (inclusief berging, veranda of andere overkappingen), de goothoogte niet meer dan 3,5 meter bedragen, de bouwhoogte niet meer dan 7 meter en de inhoud niet meer dan 300 m3.
- herbouw van een woning is mogelijk ter plaatse van de bebouwingscontour van de huidige recreatiewoning, of op een locatie die maximaal 10 meter van de huidige bebouwingscontour is gesitueerd.
- per recreatiewoning is maximaal 1 vrijstaande berging toegestaan met een oppervlakte van maximaal 6 m2 (die wordt verrekend met de oppervlakte van de recreatiewoning), en een bouwhoogte van maximaal 3 meter voor een vrijstaande berging.

Op het park "Ruighenrode" treft u recreatiewoningen in vele vormen en maten welke veelal in particulier bezit zijn. Doordat de meeste eigenaren de woningen op het park voor eigen recreatie gebruiken geeft het park een rustig en goed onderhouden beeld. Park Ruighenrode biedt zeer goede wandel/,- fietsmogelijkheden en is een oase van groene rust te midden van de Achterhoekse bossen. Het park zelf biedt op dit moment geen faciliteiten maar heeft wel een receptie en toegangscontrole. Op het park mag niet permanent gewoond worden maar wel onbeperkt gerecreëerd. De percelen kennen een jaarbijdrage van € 300,-. Hiervoor wordt toegangscontrole, 2 entree-pasjes en onderhoud aan de hoofdwegen van het park geleverd. Bezoek kan gratis parkeren op een afgesloten parkeerterrein.

vraagprijs

€ 49.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning